Јасно ми е за ова, затоа реков се надевам на поголема излезност барем спрема претходните, само нека не се лигават после дека мала е минималната...
Камо среќа. Ама тешко тоа, Брате. Не му се напушта себичлукот на народот.
Sakam Sakam da go zadavam
"Македонија на петто место по одлив на мозоци, се соочуваме со загуба на таленти" Еве еден таков талентиран одлив на мозок ^_^ [ATTACH]
бургери со веге плескавици, ладни сендвичи со посен мајонез, марула, домат и посен кашкавал, веџис, похован кромид, тиквица, фиш фингери, поховани...
Еве ме да се пожалам колку тешко се тргаат ноќниве подои ;( Трет ден како пробувам првиот околу полноќ да и го тргнам. Вчера и завчера едвај успеав...
Се надевам ќе има поголема излезност. ССМ повикува на протест во сабота
Не сакам. Сакам да играм латино танци.
Во иста боја на фустанот но подобро црни штикли,за елеганција ,а за ташничка можеш да експериментираш ,златна со црно,темно виолетова боја и темно...
Вчера во Еквадор починал Кили. Нека почива во мир. [ATTACH]
Незнам за сите - 500+ јас мојата ја купив 750€, ја продавам 400 со круна и вел , некој ако чита можам и да ја изнајмам комплет 150€ за 1 вечер(чиста...
[MEDIA]
[ATTACH]
Ми дијагностицира хпв летото ама после примање на дадената терапија не отидов на преглед до вчера. Што значи дека има некоја промена на клетките? Ми...
Со какви штикли и чантичка би го искомбинирале фустанов? Само да не се сребрени. [ATTACH]
Од ова полугодие стана многу строго за мантили. Мора стално да се носат. А до лани само на вежби носевме и кај професори што бараа. Ама не е страшно...
9+++ Д: амарант, јаболко, кокосово масло. У: портокал (воведуваме) Р: пашканат, тиквичка, грашок, пиперка, жолчка. У: 2 смоки. В: овес со млеко.
Мајки, какво е вашето искуство со вадењето на млечните заби кај децата? Ќе ме направат ли луда ако ја однесам на заболекар само за да и извадат заб...
Јас воведував еден ден чиста намирница следниот ден ја мешав со друга нова, пример прв ден батат втор ден батат и морков. Ако по 3 дена пробува една...
Не мора од кај нив, полесно ми беше за споредба нивната страна
Separate names with a comma.