Во кенгур си пробала? олеснува на раце бајаги. Јас со ќерка ми еден период од скоро 2 месеци во кенгур ја успивав и така спиеше на мене ама бар ми...
Давајте некој совет за запек. Веројатно од пролутексот последните 3 недели сум на огромни маки. Мислам дека ми се појавија внатрешни хемороиди, а и...
Не знам како да ја занимавам на земја. Нејќе. Вришти плаче се тегне, се крева со нозете мислиш ќе стане. Ќе пуштам денес тик ток ќе барам видеа мора...
Јас купувам магнезиум што се расправа во превриена или дестилирана вода. Се става во шише и се мачкаш кај те боли. Ми помага ептен и во бременост со...
За многу брзо ми падна на 0.2 за помалку од година. Според Тофоски ниско амх е рана менопауза. Кај мене во фамилија е генетски рана менопауза. Ги...
Не знам што сѐ нема изедено, хартија обична, суви марамици, трошки што ги наоѓа низ дома од којзнае што сѐ не, Биодерма млеко за тело обавезно:lol:…...
Под фондот сум од 16ти февруари кога би требало да ме исплатат, дали треба да се јавам или да очекувам до 20ти?
Што мислите да се пријавам врски немам дали некој е земен без врски?
Ние бевме на редовна контрола прашав дали може да му го извадат млечниот што се клати проба тој ама го болеше и му го остави не го извади. Ама кај...
Значи, во случај првото да биде неуспешно, да гледам при повторно поднесување да се добри хормоните. Ти со колку Амх беше?
Од саботата почнав да практикувам и да го јадам ова овошје. Инаку за два дена после тоа се искака бебе.
Искуство со долги летови (+10 часа) со 5/6 месечно бебе? Многу ми е страв ако почне да плаче и не се смири цел лет:sweat:
gledaj napravi pauza, mene premnogu me bolese desnata raka, duri placev od bolka.. sama od sebe mi pomina za tri dena ama izbegnuvav da go drzam vo...
[ATTACH]
Во ова сместување не, ама на плажата да. Не е баш песочна, да знаеш, има каменчиња, знае на места да биде одма длабоко. Ако ги најдам сликите од...
Здраво девојки Денеска ми стигна одговор од фондот за БПО, кој гласеше " известување за докомплетирање на барање".. По приложените документи бараат...
Ова е навистина проблем . Чим се заканува ... Ко да први и последни ќе сте што се разведувате. Може после секој среќата повторно да си ја најде . Со...
Дали го пие бебето млекото? Ако не го пие ,ќе одмолзеш малку колку да ти олесни,потоа одиш под топол туш и правиш масажи со кружни движења да ги...
Честитки !! Нека е живо и здраво Ти благодарам за споделеното искуство , ми даде надеж дека може да се издржи , со Божја волја се надевам дека ќе...
Jaс ништо не измислувам,пребарај по темава ќе видиш дека тоа е искуство на голем дел мајки. Навечер најмногу се лачи млеко,не знам колку е паметна...
Separate names with a comma.