Пола време од денот сум сама дома , утре ден да биде нешто со дечково , јас не би можела да се замислам во кујна со неговите и не само за во кујна,...
Здраво на сите Јас денес бев на цтг, сеуште е мирно и нема болки а веќе сум 40+0. Матичниот ми рече од сега преку еден ден на цтг но бидејќи е...
Зависи од перспективата на личноста. За мене моментално е слобода. Си правам што сакам, трошам пари на мое задоволство, не се објаснувам никому за...
Ами за да мирисаме сите, или си педер или нешто не си тука со умот гледам
Што е поточно овде љубовниот проблем за кој што ти треба совет?
Кај за малку ќе работев:D Сега знаете и дека биткоин имам :rofl: Пола, пола, шо има везе:bug: Да требаше јас да бидам продажен агент, ќе...
У деЦка е, 100%
Здраво, почнав да се гледам со еден дечко , неколку пати имаме излезено , фин добар и разговор и се , меѓутоа вчера кога се видовме нешто ми остана...
Мача Лате со Ѓумбир. Ставив и млеко. [ATTACH]
Сега знаеме и кај работиш! :D
Ги заврши обврските, испиј го кафето, крени раце од се... и седни да учиш! Утре не одиш на гости не дозволувај да не положиш како минатиот петок!...
Мене ми беше поболно од прво станување после царски :D бев толку бледа од болки што го испаничив докторот дека ќе се онесвестам а не се осеќав,...
41.229
Исто, ама он има на торзото, не го чешаат најчесто, како рапави се. Матичната вели контактен дерматит ама јас не можам да откријам од што.
[ATTACH]
Кога некој ти е лут без причина, па си мисли дека ќе го молиш за муабет. :drunk:
Зошто да ти го кажам? :^) За да мирисаш како мене? ]:)
Мене на телефон ми се јавија и ме убедуваа дека на сметка сум имала 0,5 биткоин:drunk: Тие од водафон не мора да се превара, просто мора да бидат...
Freedom, во секоја смисла на зборот.[ATTACH]
Separate names with a comma.