Таа недела ми кажа најверојатно девојче и во 17 ми потврдија дека е девојче.
Те замолувам немој да тролаш. Сфаќааааш :nod: Два дена сте се виделе, не знаеш ни кој е, ни шо е, ниту тој тебе и одма планови за брак и семејство и...
Нас ни беше брат Трамп колку тебе шо ти беше Зеленски, ич, Иран имаат своја држава и никако не ја загрозуваат безбедноста на САД како шо ја...
Па навидум му помина, а одма се разболе пак. Тогаш направив брис и тоа што го имаше беше резистентно на амоксиклав. А од тогаш ја имал истата...
10 10 e ama spie do kasno
Достигнување не е воопшто, слобода можеби би рекол некој. Но реално, на човек му треба човек. :)
Напротив досега мирно спиевме, отсееегааа веќе не сум сигурен кога сега знаеме дека скоро е по вистинска случка снимен, ахх Роберт Роберт :emo:
Ужас. Стварно не е фер све на готово бе да се очекува. Нели индипендент, шо сеа све од муж се очекува? Шо не придонесат заеднички?
Боса колку шо се може повеќе , дигање на прсти, балет си одеше тоа рече дека е добро. и Вежби за зајакнување на мускулатурата.
Не, не мора да прекинеш комуникација, ама оддалечи се малку ти(не пишувај толку прва) за да му текне и нему да пише. Ако нема никаков напор и...
Куклата Чаки од култната хорор франшиза Child's Play :l: е инспирирана од (до некаде) вистинска приказна....
Jas imam nekolku i ne gi koristam
0 10 е ама многу јади
Крем
0 10 е ама многу е досаден
Не читам патетики „пак ли летово ќе плаќаме скапо за домати, пиперки оти нема да има ѓубрива. Што не се предадат? Нели гледаат дека гинат 10 на 1? Ќе...
Слаткарница Славица? :worried:
41.230
Комшиско дете :D Стела?
Некогаш во Офис Плус знае да има, имам видено и по 700-800 ден. Ама ако конкретно бараш сега, под 1500 нема да најдеш.
Separate names with a comma.