Има конкретен сооднос на вода и лушпите? Првпат слушам за таква прихрана
[MEDIA]
Дуња, Аника, Мила
Му треба прихрана :) јас на растенијата со цвет им ставам прихрана, вода од киснати (24ч) лушпи од банани. Можеш да и купиш соодветна прихрана или да...
Лелеее а јас си викам готово во Среда вадам конец, вадам бебе за некој саат и до вечер мајка на две :) добро, ќе врнело викендов викаат, па ако не...
Покрај сета саморефлексија, уште не можам да сфатам, дали се претворам во мајка ми, или во татко ми. Ќе продолжам да живеам во илузија дека сум...
Си легнуваш преморена тазе избањата во штотуку променета постелнина.Добра ноќ:*
И мене ме интересира за кам?
Во немоќта научив едно нешто Некогаш љубовта е само да чувствуваш и да сакаш без да повредиш ....додека срцето ти е срце, а ти набљудувач на...
Најпрво со среќа заминувањето во Германија :) Можеби имаш за продавање и масичка за пресоблекување? Нешто ваква барам, но оваа веќе ја немале на...
Друже. Пред да го прашувам за иднината, ми треба да проценам дали воопшто би сакала иднина со него. А за тоа треба запознавање и време. Бтв, никаков...
Ви благодарам :l: следната тема нека биде: утрински ритуал.
Ви посакувам најбрзо што може сѐ да се реши. :l: И извини вака што сум како падобранец, ама дали МР правевте?
0 10 е, ама нема време за тебе како за другите.
Да да.. на печалба баш така ,сигурно му е .. па привремено..отвори своја транспортна фирма и вози сега..и 3 години уназад..мене не ми пречеше тоа...
6. 10 е, ама ти ја спомнува бившата.
0 10 е ама е срамежлива.
Nikoj ne ja gleda serijava? Taksin ke go najdat ziv ili jok? Da ne reshil da ja napushti serijata
Не ние туку Трамп сам го изјави ова. Миловановиќ добро е запознаен со ситуацијата како стои на терен многу повеќе од мене и од тебе и добро знае...
Separate names with a comma.