Има еден маркет во Србија , во кој често одам кога сум таму ( имаат убави колачи , пенасти бонбони и свашта нешто :D ) Светофор . Додека го запамтив...
Цел живот ја критикував мајка ми дека една иста торта прави за секој повод дури не ја ни јадев. Погодите која торта јас сега ја правам, нормално на...
Може некој да пише како е постапката за отварање породилно? На патолошка сум и за брзо треба да го отворам
Во ДМ треба да ја има
Сакам! Сакам сите да ме остаат на раат :)
Треба да си деген да го браниш Трамп покрај толку аргументи и Епштајн Коалиција.
Да одиш на гинеколог. И една крвна слика да направиш види ензими и од црн дроб за секој случај.
Те лаже chatgpt, ти префрла на српски. Во македонскиот јазик правилно е станбен со н.
Сакам, гладна сум Сакам одмор
СтаНбен или стаМбен? Според chatgpt правилно е „стамбено“. [ATTACH] Во речник: [ATTACH]
Па у СРМ срцка ако у red flags ставиш ,,живее со неговите додека одиме" онда со среќа у потрагата, 90% се со мами и тати.:bug: Постои нешто што се...
Јас четврток попладне извадив конец, петок во 10 сабајле имав бебе во раце :D така да скроз е можно одма да тргне
И јас после цела бременот со лежење и во грч мислев брзо ќе иде процесот, ама кај мене не беше така. :D Мило ми е штом си стигнала до тука :l:...
Последни да се, црни никогаш не би носела со ваква боја... :| Одма ќе кажев сребрени, ама видов си пишала сребрени не, така да... Крем исто некако...
Ајдеее :x
Членката или трола или има траума од живот во заедница (ради расправии) кога била дете. Ако е второво нема ништо чудно во тоа уште на почеток да...
Јас едвај стасувам до неколку дејта, не па за стамбено прашање да мислам после трета средба, али секој со своите проблеми.
Јас две лушпи во тегла со вода ставам да отстои, па после разредувам во повеќе вода и ставам по цвекињата. Ризикот е секако тука, можност за габа и...
Здраво и на тебе Душо после секоја солза следи и насмевка така да не се откажувај еден ден ќе те израдува господ јас имав матка во форма на т и...
Separate names with a comma.