Не сум во МК не знам дали го има ама и да го нема претпоставувам за брзо ќе го донесат
Препорака за доктор од Деница и ако знаете цена за преглед?
8/10. Annihilation - Jeff VanderMeer 5/5
За летна количка добра е корпата, мене ми собира две ранчиња и одозгора ставам работи што сум купила од маркет. Само не сум испробала со нешто тешко...
Па и син ми не е многу висок, 90цм негде има, малку е потешко да го измериш не застанува. Под просек е и во килажа и во висина за возраста. Он од...
Аџи Трајко (Бегалка) Стефана?
Од тему парфем? Не сум знаела дека има и како си задоволна трае ли, како мириса?
Кафана Трајко?
Мора матичен гинеколог да ти отвори породилно на крај, направи барем еден преглед и кажи и дека ќе продолжиш Систина.
Jas isto paralelno odam i na dvete mesta, so toa sto tamu kade sto pravev ivf mi rekoa deka kaj niv mozam na dva meseci da pravam kontroli ( a...
41.233
Другар Вероника?
10 10 e ама не знае да прифати пораз
Од Тему[ATTACH]
Земи упат за на ГАК, ќе ти испитаат.
0 10 e ама е наивна
Кај нас ако го запишеш на 4 ќе почне на 6. За место се чека повеќе од две години. Запиши го. Од бебиња одат на пливање. Јави се и прашај од кога има...
Дојде едно девојче, пишувала книга за тоа дека отишла кај непознат маж во друг град и тој ја принудувал на проституција. Девојчето сето тоа го...
3 10 e ама сака се по негово да е
Од кога ги запишавте децата на курс за пливање? Моето уште нема 4 и денес се врати од градинка сакал да оди на курс оти и другарка му одела, а таа...
Separate names with a comma.