Најчесто од дм ама имам купено и на Кибела и е поситна, па може таа ќе ти ја прифати. Со овошје (благи комбинации) не ми ја јаде а не ни пробувам...
Можеби јас грешно сум разбрала дека живее со нејзините.
Проблем е што лаже, а кога го фати во лага : нападот е најдобра одбрана... Инаку, далеку од тоа дека сите млади во 20тите имаат спрат или стан или...
фатив 1 сметка денес :muscle:
https://www.instagram.com/urban_shop5?igsh=Z29ra2Mxc3F6NzNh Tuka imaat ubavi, ne preskapi kako po drugive sajtovi. Jas imam helanki od tuka dushata...
[ATTACH]
Членката кажа дека живее сама на спрат, а под неа живеат нејзини баба и дедо. Различно е спрат од ист. Плус ако спратот е нејзин си има свое и никој...
6++++ П: Телешко, батат, пашканат, праз + маслиново масло.
Е кај нас во Дм ги нема цц Трајни ли се?
Па јас никаде не прочитав дека тој планира нешто или не.Членката напиша не сакам да живеам во заедница(сосема легитимно).А самата членка живее во...
Види кој е на вибер, ако има..
Зошто политички шлајм? Дека они политичари, па нешто поинакви се? Политичари, ѓубреџии, полицајци, продавачи- очигледно нема разлика во менталната...
Од 8месеци @jelo или хип или од дм
Никој не кажа дека е проблем што во моментов живее со неговите туку дека е проблем ако планира постојано да живее со нив.
Дали имаш испитано ддимери и хемостаза? Јас имам калцификати во 27 г.н. Кај мене плодот е една недела поназад, на последна контрола беше 770 грама....
Добар логопед во Охрид?
Не правете од темава политички шлајм.
И кај нас ова не помогна а му го давав сигурно два три месеци во млеко..
Dali smee da se doi,za vreme ne bremenost,konkretno e rana bremenost okolu 5g.n. a uste go dojam prvoto koe ima 20 meseci
Ја одложивме една недела зашто бевме на патување и не беше паметно да чекам реакции во друга држава, да бевме дома ќе си ја боцнев по распоред....
Separate names with a comma.