Фала ти за препорака. Секој ден возат?
Најдобар бизнис во 2026та година: млада си, убава, голем плус ако доаѓаш од прилично богато семејство, наоѓаш ист таков сопруг кој може и да е геј,...
Не си ти за сама во кола на отворен пат... Само кога си сама возиш како што возеше денес, кога има некој со тебе си поодговорна... Само вози според...
11+ Д: варена овесна каша со млеко, крушка, путер од бадем и лешник + пола мафин со банана и малина У: палачинка од сладок компир со грчки јогурт Р:...
Zdr pod koi uslovi se zima besplaten advokat, odnosno platen e od drzavata? I kade da se obratam znam deka go imam toa pravo. P.s ako nemate iskustvo...
Мислам дека дечкото не те излажал намерно, за него тоа е живот на спрат, слично другар мој живее така, горе една соба, купатило и една помошна соба...
10++ Д: киноа, киви, круша Р: кајгана на путер, урда, кисело млеко и малку леб В: макарони со фета и спанаќ
Ne, ne e kila, bev na internist mi rece nema nisro, na izvestaj napisal bolna osetlivost vo dolen desen kvadrant. Po potreba nalgesin. Ako se vlosi...
Некогаш викам незнам што е паметно и како е паметно да се изреагира искрено посебно кога сме со деца.
Не, за жал. Сум ги барала неколку пати во скоро сите Дм дрогерии во Скопје, никако да ги донесат. А Маноард ги произведува и има парфеми и спрејови...
Не успеав, не видов ни кола што е ништо. Од што ја удираше земаше замав со раката со тупаницата нагоре и јас гледав патот затоа што шалташе со...
Opet se lako predajem jos da se s dusom pozdravim pa da te zaboravim [MEDIA]
@bookslover Ја би ти препорачала да идеш со Фудекс, таа е директна линија Скопје - Белград и нема застанување нигде. 3200 е повратна.
Многу интересен феномен е како на женетите и мажените во заедница не смееш да им зуцнеш кога се котат во децката, али на млади луѓе им се труби на 18...
Јасно фала ти. Ме интересира безбедни ли се? Оддамна се немам возено со автобус и не знам какви им се регулативите сега :D
Растат горните заби и по цели денови плаче ја боли. Првите доле не ги осетивме. Мачксв фризидерм, сега генгигел и ладно давам да гризе ама не...
Таа е страната. Јас патував до Ниш со Ниш Експрес и траеше 3 саати. А до БГ па можда уште +2-3 саати оти застанува во сите градови.
За жал негативно
Сега добив порака за друга пратка од Карго експрес, дека ќе треба да платам 18% за истата, $ 30 е пратката, за другите што ги каснеа направив refund...
Separate names with a comma.