Син ми има повеќе работи што не ги јаде. Негде докај 2+ години јадеше скоро сѐ. Пребирањето се случи малку покасно. Сега е на периоди. Пример има...
Да, мислам дека ова ќе го пробам. Каков вкус има, знаеш? Не ни треба запек. Во последно време некако тешко му е одењето во вц. Знае да направи пауза...
Клошар. Како бе си ги тргнала рацете па по некој пат се откажа. Гола да лежам покрај некој не значи не. Жал ми е што си имала вакво искуство.
Ако најдеш пена спреј на Мр Мускуло
Здраво, дали може да ми препорачате ефикасен гел за премачкување, малата вади заби и овие денови постојано се буди, плаче и рацете и се во уста.
[MEDIA]
Zdravo majki, sakam da go zapisam deteto vo gradinka vo Tetovo, dali znae nekoj ima li dvosmenska gradinka primer da mozam od 12:00 casot da go nosam...
[ATTACH]После ова ме остави, затоа што 5 пати ми кажал колку години има, а јас сум заборавила. И ден денес не знам колку години има :D Моите скрис се...
Ааа од таму оди, мислев преку Велес, ред фалаа тии
Еден и единствен Груевски :bow: Спасен?
Знам дека кумовите носат свеќи и материјал, за венчавка во црква како старосватица да прашаш дали треба да платиш само во црква.
Благодарам !
Даа, предобри! Соработуваат со тебе, делат мислење со тебе, нема да згрешиш.
Mene i maticnata i doktor na privatno kade sto ja sledam bremenosta insistira da se pravi testot ,koga prashav zosto neli se pravi samo vo slucaj...
[IMG] Ја продавам пумпата 2000 мкд. Купена пред 3 години. Користена два три пати.
Мислам дека е сосема доволно и нема потреба од повеќе, бидејќи се дава нешто симболично. Исто и јас размислувам на кумата да купам сребрени обечки,...
Добри се?
Алал да ти е. Јас нз како да му помогнам на брачед ми, 40 год има и забегав по женски над 20 год. Лајка сочни слики...
Во Скопје Елите златарата, Буши во стара чаршија и многу од таму што се изработуваат по желба прстени.
Дали има негде златара што изработуваат прстен златен со полускапоцен или циркон камен по желба? Преферирам Прилеп/Битола али и Скопје не прам...
Separate names with a comma.