Апсолутно ми смета кога е дома затоа што сум се одвикнала..и на него му сметаме...Ај вака сеа..се изморив од муабетиве.кредитот не е 40.000 туку...
2 месеци. Гладна не е, иако нонстоп бара цице, цица на еден саат и одлично качува килажа. Значи плаче за цице да, ама не дека е гладна гладна, туку...
Не може Тоа се кредити големи Со рати над 6000 е месечно башка фирма осигурања Не оде тоа така Тука треба пак одново фирма хомолигации на возилото на...
На пица и цвеќе . Кристијан?
:lol: [MEDIA]
Еве јас на пример уживам да чистам и не сум растена во патријахална фамилија. :angel: Дури и не сакам мм да ми се меша дур чистам. Нормално, тој...
Nie go vovedovme preku pogaca so celo jajce nesakajki prvo e sega me interesira kako davas celo jajce ponatamu vo sto go mesas psebno za belkata me...
Колку месеци е бебето? Или гладно станува често или грчеви, не ти се погодило туку така , нешто има. И моето така ми правеше само во раце, спушти го...
Еден другар на моја другарка. Маргарита ?
Ми се допаѓа нивната Supreme пица, не е воопшто лоша.
Ја купив јас. Едвај најдов нијанса што би ми одговарала, па излезе дека ми е малку светла. Инаку на моето лице е многу мат, а имам комбинирана...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Школска Лазар?
Мрачно и баксузно ти е за роденденот црно, ама сега што носите со маж ти не ти е? И како свекрва ти ќе се навреди ако не носите црно за роденденот на...
Мора да се зафркаваш. Чувате мало бебе во црнина облечени, зашто? Свекрвата сама треба да ве ослободи од тоа, ако е свесна жена, заради бебето. Таа...
На Миа Костова. Тамара?
Ми се погоди плачливо бебе. Не плачливо, вриштечко. Мозокот ми е во константен стрес и станав многу нервозна. Најчесто мора да ми спие во раце или...
Постои Закон за заштита на деца кај што пишува дека градинките треба да имаат целодневни програми од 11 часа. Ако отвара градинката во 7, тоа е до...
41.241
На еден идиот :drunk: Миа?
Separate names with a comma.