Se isplasiv dali ubavo sum go stavila posto bese dosta suvo
Јас никогаш повеќе нема да нарачам онлајн. Сите 5 пати во живототв шо иам нарачано, од сите сум разочарана максимално. И толку.
Да споделам искуство (додуше допрва ќе ја враќам пратката) Нарачав две хаљини од lulus.com викам ај ок цени беа имаше и некој попуст и гледам...
Фамилиите од двете страни со исти размислувања, ставови, навики - се знае што е машко, што женско. Типично размислување дека иде све на братот, дека...
[ATTACH]
Nie sme 22 meseci jas uste i davam adaptirano
Здраво женска како си? Истиот проблем го имам сега и јас одам во 101 клиник
Со среќа :D
Па зашто да не е нормално, се растопил убаво. Немав секогаш и јас.
Дали некој знае зашто толку долго нема Zolmitriptan (зопринеа) и кога ќе донесат?
A normalno li e da nemas nikakov iscedok posto i jas stavam utregeston pa nemam nikakov iscedok otposle?
Не знам дали е за тука но јас пак ќе си се искажам :rofl: Од понеделник почнувам со работа. Досега не сум имала никакво работно искуство имам 23...
Devojki dali e normalno posle stavanje utrogestan vaginalno jas da nemam nikakov bel iscedok otposle...
Што тогаш те држи во брак со него? Сама како што гледам одлично функционираш. Од него не ти требаат ни финансии, имаш живеалиште, не се однесува како...
Многу.
6+++ П: Гриз(Хип каша) со јаболко и малина(кашичка дмБио)
Ако не ми стигне известување, не ја ни отварам воопшто.
Абе све ми е израчунато, бруто, нето, ама пошто никој не ме плаќа екстра саат да изработам, рачунам дека агенциско чистење место да го плаќам, ќе си...
Ако живеам до 70, сакам да бидам Шер.:l:Eternal icon!:sun: [MEDIA]
Separate names with a comma.