Како да ги искомбинирам овие кошули?
Почна хаосот и терам. Со стомаков воопшто не се спие, па и вируси фативме, ама нека се ќе помине. Гадења, енергија нула тоа нели проследно. Едно ми...
Не е во ред ама ич не е да ти се обраќа така со навреди, макар и ако бил изнервиран. Едно е нервоза за колата, друго е да навредиш некого ни крив ни...
Јас разочарана. Шоубаво ги спастрив малоките зимоска да преживеат ама сите овенати. Ги скастрив до корен и ќе чекам да видам дали ќе пуштат нови. Гпт...
До пред некое време не бев, гледав како сите имаат некој во животот. Посакував и јас да имам некој, ама некако никогаш како да не ми се насмевнуваше...
Zdravo. Prodavam gotvac na parea so blender, samo 2 pati e koristen. Me fati 2750 so dostava, 2000 go prodavam dokolku nekoj saka. Ne mozam da ja...
Огромно црвено знаме е! Сите можат да се изнервираат, но не сите навредуваат. Бегај подалеку од него.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Предлог за игротека со убава тераса? Мај ќе правиме роденден и убаво е времето за надвор
Zdravo devojki dali pocnaa da odobruvat za 4ti vaucer jas veke go iskoristiv tretiot vo noemvri i Sega se mislam da sobiram dokumenti ama dali...
Требало да си заминеш одма за да сфати дека тој е ѓубрето.
[ATTACH]
ако ти се учени колоквиумите по анатомија, завршниот се спрема за кратко време највеќе 2 недели. ако некој колоквиум не ти е убаво спремен тогаш...
Може зошто да не, јас сум со една извадена оплодена и бремена веќе во 9ти месец, никогаш да не губиш надеж
Има часови за трудници редовно, https://bebelogija.mk/ Овде можеби и има нешто за читање. Исто така доаѓа дома ако имаш проблем, ама има работи што...
Devojki moze li nekoja da me utesi jas od 4izvadeni jajce kletki samo 1 se oplodiloima li sansa da se sluci bremenost?
Сега веќе подобри. Искрено да ти кажам не знам што фати. Прво почна како вирус, крвната слика така покажуваше. На матичните иако им побарав одма упат...
Бидејки не сум информирана, дали Јасна има курс? Или нешто слично онлајн?
Не сакам Сакам да одам некаде, каде што никој не ме знае
Сакам Сакам да одам на снег :D
Separate names with a comma.