Не ми е ни гледан филмов на годинава, а не ни планирам, последен изгледан филм со Леонардо ми е Титаник и оној со мечката кога сите беа у фазон...
Среќа што Оскариве престанав да ги гледам веќе со години. Си реков да дадам шанса, пуштам на МТВ, се погодува да го фатам делот за најдобра песна,...
Да не гледа некој? [IMG] Michael B. Jordan најдобар актер.:inlove:
Здраво на сите Имам редовен циклус, уреден ПАП и миом од 2,5 цм за кој гинекологот не знаеше да ми каже точно каде се наоѓа, а ми препиша терапија...
[ATTACH]
Ова е точно се,страшни се. Најкатастрофа интервју во мојот живот ТВРДАМ.
Потврда бараат во социјално
Girls In Your City - No Selfie - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Womens From Your City - Anonymous Adult Dating - No Verify New...
Здраво девојки, Ве молам за информација каде можам да најдам природна к'на за коса? - PPD Free; - Без амонијак; - Без пероксид.
Што да ставам на кондури што ме убиваат, одозгора на стапалото? Не ми се тесни, не знам што им е проблемот само на едната ми разранија ногата а нови...
Како мисирка дремам :@ Значи неможааммм :@ Како убаво си заспав пред ТВ се будам ај додека се преместам се расонив и ме дрмна ПМС- ов со тахикардии и...
Од последен флаер компот од малина и капина ептен ми се допадна утре одам по залихи :D Патосниците за бања се убави меки и гумирани не лизгаат ич И...
Реагираат само народот не пријавува. Имав ситуација со Сетек, се среди одма.
@Macufka1014 Нели е попрактично од тука да си купиш? :?: Дека нели производите веќе се достапни кај нас по аптеките како Зегин. Или тоа што го...
Ничија вина не е за минимизирање! Наместо да се караме овде, треба да следиме како оди судењето.
1:u:
Дали скоро имате нарачувано? Дали се иплаќа да се нарача или царината и се останато што се плаќа прават да се прескапи?
Реагираат ли пазарна инспекција или да не се мачам да пријавувам?
Separate names with a comma.