Ne sum slusnala deka treba tri pregledi kaj maticnata za izdavanje na potvrda za vo soxijalno ili vo opstina.
Komisijata dava patoloska do 45 dena pred poroduvanje, posle ili odmor ili pak boleduvanje treba da se otvori ako ne sakas odma porodilno.
Devojki sto bi znacelo toa vcera koga mi se javija mi kazaa deka edno imam oplodeno i sega denes pak mi se javija mi kazaa uste ednoo pocnelo da se...
Здраво на сите, Сакам да Ве прашам кој е начинот да се се земе боледување повеќе денови, а да не се води како патолошка ? Знам дека 15 дена може да...
Здраво. Ве молам да ме исконтактира некој што може да ми даде кефирна габа.
Не мора да значи само сочни слики. Има машки што си лајкаат и нормални слики од нормални девојки и тоа една по една. Не им ја сфаќам поентата.
Какво ти беше искуството во плодност во однос на докторска грижа и посветеност
Како сте се справиле со страв/ анксиозност што бебе 9м треба да почне во јасли? Како сте го надминале овој проблем? Станувам и легнувам буквално со...
Од мене препорака за Делиција, Моцарт или Канела црвената. За цена ид овие три вероватно ќе ти дадат Делиција, пред неколку месеци ја нарачав за...
Слабо се дружиш со мажи затоа така мислиш.
Харинга не. Пробав харинга од Ева итоа и бешее бљак :envy: Кожата им стои на нив, гадна беше и лигава па мораше да ја вадам за да ги изедам.. Туна...
Трошките ги наоѓа и на усисано само ја пратам и пренајадена ќе си најде трошка и ќе си ја изеде :drunk:
Ми треба мислење од лично искуство за МАЧА. Пиете ли, добра ли е ? Мислам, корисна ли е ? Вкусна знам дека не е, пробав еднаш од кесичка, никаква. Е...
Јас давам по една супена лажица Молерс
Не, само манијаци лајкаат тоа и кога ќе видиш дека на некој цел алгоритам на инста му е со девојки, бегај.. Еве мене не ми ни излегуваат такви...
Здраво девојки, ми треба мислење и искуство од вас. Треба да почнам со подготовки за 3то ивф, но се двоумам дали да го направам во Систина или Ну...
Женски здраво :l:Ние се спремаме за прв роденден и крштевка,и сум во потрага по торта,па би сакала ваши искуства и совети за добра слаткарница Ќе...
Морген :f: богами, ладно утрово, се смрзнав сабајлево кога го носев големиот во градинка. А уште не ни е се пренесено, ситници останаа во другиот...
Добро утро Ладно и никакво, неделава полна со термини, вози развозувај. Се надевам само дека се добро ќе помине. Лошо е жена кога е дома и кај што...
Не замеравајте за формите плиис, нов рецепт е и многу е на меко не се прават :D[ATTACH]
Separate names with a comma.