[ATTACH]
Она и не трпи сонце . Како вампирче е :rofl: Седам на тараса , а она во количка е . Чисто ме интересира за спф?
секакви дремки има 20/30/40/60 мин ретко повеќе :) не се ни замарам важно да си поспива. Сам ќе си надокнади со сила не можеш да тераш бебе да спие...
Здраво, дали некој правел тест за прееклампсија пред 20 та недела во Авицена?
Многу често сум сама обично гледам да раскренам ако има нешто за раскревање си пуштам музика си правам кафенце едноставно се навикнав сама и си...
Пантенол крем пробај.
Искрено не знам, матичната ми кажа дека идеше викенд ако добијам во четврток во петок да отидам за боцкање дека сабота и недела не работат. И така...
Ние неколку другарки влеговме на форумов во исто време, знаеме дека сме тука но никовите не си ги знаеме :D
Не им верувам на мажи шишани овака.:shake: [ATTACH]
Тотхема ми се има покажано како најдобро веќе со 2 бремености. Го мешам со сок од боровница не е воопѓто гадно. Хеферол ми изгуби време џабе пиев,...
Едно прашање :) 19ипол месеци, вади горни двојки, пренервозен е плачлив, слабо јаде и од вчера одбива да цица. Со 2 подои бевме скоро 6м, од пред...
[MEDIA]
Мене искрено ми е преубава и не го сфаќам генералниот хејт. :D Треба да ја раствориш во топла вода(пред зовривање) и убаво да ја измешаш за да не се...
Се прави на трет ден од циклус. Од трети до петти ден. Не знам колку се веродостојни на втор.
[MEDIA] Ми текна на песнава. Кој ти го тури Пацо, името твое... Хахахха крајјј :rofl:
45 недела (однсоно 44 според термин) е најжустрото од 7ми скок. А 7ми скок кај нас беше ЛУ ДИ ЛО. Мислам дека бетер од 4 беше, стално кенкаше за...
Јас би проверила УВ Индекс и секако не би ја изложувала долго време на директно сонце.
Саат ипол кога ќе врзеше без да ја презаспивам мислев да не не е нешто добра. До денес спие по максимум 45 минути и тоа исклучиво во раце. Саат ми е...
Здраво девојки, кој суплемент за железо го пиете?
Сдк... некој подолг период не бев на форумот.... аииии многу работи се смениле во мое време кога бев тука активна немаше толку мажи :rofl: Ова...
Separate names with a comma.