Да ли ќе има уште полагања во март или е само денес 17.03? И ако може некој да каже како беше денес и кој прашања се паѓаа ве молам
Ова значи дека РЕДОВНО се повторувало палењето прскалки во затворено, прашањето само било КОГА играта ќе се претвори во плачка...
Dali moze da mi gi ispratite prasanjata ve molam
[ATTACH]
На ќерка ми и е омилено манго, банана и бисквита. Можеш да го комбинираш со се. Јас денес дадов манго, круша, кива, смоква. Можеш во овесна каша...
Просо, пченка, овес, ориз, гриз...
Продавам дајсон H505, купен од германија, користен 1година само. Доаѓа со сите додатоци плус дифузер за виткана коса и поголема четка за фенирање....
Може да е во скок, може да се заби.. ќе се среди. И кај мене имаше периоди така мака мачев, сега е 11 месеци има две дремки спие едната саат едната...
[MEDIA]
Дали Нурсема ќе стане мајка?
Нормална фаза е ќе помине. И кај мене истото го правеше креваше раце, нозе па ќе ги удри од креветчето. Знаеше и да врисне како да се буди како...
Вчера малку наврна снег . Ама после се стопли и ојде се . Ќе се стоплува полека. Ќе сушиме алишта надвор . Апропо поклони , моите имаат ваучери...
Тоа така ќе си продолжи, така спијат. И сега веќе над 2 ипол години е. Спие од премор цврсто до кај 1. После до 4 нон стоп прета, збори во сон. Се...
Кога ќе почне да спие како што треба. 7++ месеци сме. Уште дремките и се 30 минути. Немам време за ништооо. Нишкам ја да заспие и од кога ќе заспие...
Со Сотир бев :) Јас сум задоволна
Доколку немате над 30, 35 год, не би требало да се притискате и оптеретувате. Чувајте си ја силата за вистинските секирации како родители, ехеее, ако...
Јас поклони бирам за деци. Овој месец 5 деца имаат роденден. Т.е у следниве две недели. Исто низ дома додека се свртам е веќе 1часот и треба малата...
Немој да брзаш, полека со алергените. Ако прв пат даваш јајце прво жолчка па нареден месец после белка. Плус рачунај во денот даваш и др алергени....
Па веќе е 3 ипол месеци. Навечер уште и давам Саб симплекс. Инаку се случувало и да се олесни и борбата да продолжи
Демек да не ја учам така ама стварно кога ќе ја земам нема веќе борба :rofl:
Separate names with a comma.