[MEDIA]
Плави
Зелени
Дали по завршувањето на патолошкото боледување може породилно отсуство да се отвори кај друг матичен гинеколог? Како е процедурата за префрлување?
Каква вина мајка, уживај додека трае се молам за тебее и да не престане. До 3ипол месеци си спиеше ноќно во креветче стануваше 1 до 2 пати за цицање...
да, лесно им е нив кога ќе дојдат на саат два еднаш неделно да ги држат во раце, ај ти држи ја цел ден :D
Да јас, имав пишано дека имам успешно инвитро од прва, кај Др. Димитров, со останата само една оплодена јајце клетка :)
Ниедна Славка?
Зрно без растение
Кај нас само недела дена даде докторот потврда да седе дома до кај 8ми ден се заразени. Ако сипаниците се исушени не е воопшто преносител, трае само...
Не се тези, реалност е. Те прашувам ти како родител како ке реагираш ако навистина некој го турне детето. Како мислиш дека две негователки на 20-30...
И јас не сум пиела сируп, само немав јадено претходниот ден. Со лесно.
мене ако ме прашуваш, поголем е ризикот од сомнителни инвеститори, не знаете колку луѓе имаат отплатено стан, а не можат да добијат имотен лист по 10...
41.269
Рамка
Јаневска Ставре? :D
Пијам џабе
Да Авокадо?
Оф леле, прости, мислев на женско пишувам не на орбитер.
Фала ти, баш разгледав, ама од мојата здрава исхрана толку.. нека иде животот.. На крај за оваа се одлучив. Ќе се пофалам овде како ни се допаднала,...
Separate names with a comma.