Ефекол (y)
Точно е. И 2те во исто време ќе се отвараат, планирано е во април.
Лелеееееее, абе што им е вака? За што ти наплатиле уште скоро 600? Ддв од 18% не е толку :^) Овие ќе си играат курташак сеа со праткиве.. Си...
Нели за било која работа над 10.000 евра мора со адвокат да се оди?
И јас ги гледав овие, ама засега немам некои брчки според кои би можела да проценам како и дали ќе делува. Имам пријателка што одамна користи...
@Biljarkata Зошто сè сфаќате толку технички? :drunk: Не станува збор за инфантилизирање, туку внимание и романтика. Односно, не значи дека таа сама...
У карго ти е, у магацин, спремно за достава. Веројатно утре ќе ти ја испорачаат.
Сардината е корисна ама не конзервирана, општо конзервирана храна не се дава на бебе оти има многу сол, зачини и конзерванси, поготово риба. Свежа да...
Дали си со серклаж? И дали ти кажаа што може да е причината за кратење на грлото? Јас го прашував матичниот доктор, ми кажа веројатно таков ти е...
[ATTACH] Што значи ова? :^)
:rofl: нема магичен напиток, имам две мали деца, неам време да јадам :rofl::rofl: се шалам, активна сум многу, пешачам, трчам, Водно го качувам за...
Немаат пари да ги нахранат гладните, немаат пари за подобро вдомување на сираци и бездомници, немаат пари за вложување во подобра едукација, немаат...
Имав еднаш видено за инстаграм дека со се име излегува кога ќе се стави линк, затоа не ставив :tmi: Во право си инаку, сабајлево читав и други викаат...
како и да е ако се решиш, ќе си фатиш адвокат од почеток, он ќе ти тера се, а за тоа од кого ќе купиш стан, тука адвокатот не може ништо, останува на...
Не верувам да е ефективно, ама доколку е, би пробале ли и за усни, за суптилен волумен? Јас еден период пробав да користам Волуфилине, искрено џабе...
Во право си, не се купува од секој. Треба да се види што човек е, да се процени, па и да се распрашаш за него, ако можеш. Има и сега по огласи...
Вчера дојде маж ми дома и почнав да плачам дека сум неспособна едно бебе да чувам сама, ме боли грбот му викам, зглобовите на дланките, цели раце,...
Една кива на гладно сабајле, суви сливи, компот од праски, компот од сливи, секојдневно јадам. Јас немам проблем, ама бебе има и дека го дојам преку...
Еве ти пола лајк. Како бе -исечи и го месото? :o Мислам, освен ако не дејташ тодлер, овие вештини треба од дома да се усвоени одамна пред да дојде...
данок не можеш да платиш пред да е платен за сите години уназад, не ти проаѓа во град скопје, за воопшто да можеш да завериш на нотар, а за сметки,...
Separate names with a comma.