Изгледа доста лош ќе да е и кај нас :D Ај што е плачлив и стално гладен, неќе количка никако, ни во корпа ни во транспортер. А и тоа што го сакаше...
Пломба нема внатре, каналите се полнат со посебно полнење, после се става пломба. Недоволно наполнети канали оставаат простор за инфекција на ткивото...
KTG Solutions.. Пак нов оглас..... Некој, нов муабет за нив?......
За жал, во денешно време љубов е мисловна именка. Не дека не постои, ретка е. Сите се себични, гледаат само личен бенефит, ретки се оние што...
Јас се логирав тука каде што сум (не сум мк )и податоците ми се од овде.Секогаш ме прашува каде сакам да праќам пари,во која валута да се...
Druga rabota da, ima zakonski proces za ova I treba da se procita dogovorot vnimatelno. Bev na trening tamu I mnogu e smesno sto tie sto se vo...
I da imas povekje, toj sto prv te dal, toj moze da ti zema 1/3 od plata.Drugite treba da cekaat, bidejki nemaat pravo cela plata da ti se zima ili da...
Inaku jas imav drugo prasanje. Jas imam 7, sto bidnaa golemi Zatoa sto ko za belja Ostanav bez rabota I znaete…kamata na kamata I do nedogled. Morav...
Za nevraboteni ima moznost od brzive ama se mali iznosi, ne baraat zirant.Ama dusata kje ti ja izvadat.Znam deka Fix kredit nudea,za drugite...
Не пишував за децата, дека мора да ги имаш, туку дека секое човечко битие сака да даде и да добие љубов. Ако подобро се прочита. Не е воопшто...
Во 28ма намалив на 1х1, а во 32 престанав.
Приоритетен упат за клиника психијатрија Има одел за,деца и младинци Преглед па ако треба и хоспитализација Ти мајка челични нерви стави си и терај...
Gledajte go potkastot na Landov,vecerva bese ,ima interesni raboti za Puls sto se slucuvalo.
Со играчки, со сликовници, па таа мене да ме рани и јас после неа, сама да пробува да јаде, преку игра некоја смисли во зсвисност од тоа што сака...и...
Ако се сакаме со дечкото,ќе биде тешко и болно за мене .Џабе е да отидеш и на одмор со некого ако не сте блиски . Емотивно ако сте оддалечени,ни 24...
Па е субјективно да мислиш дека сите, баш сите сакаат да имаат човече од крв и месо. Не сакаат и не мораат да сакаат. За прв пат во историјата на...
Па скоро сите се растителни, ама мислам дека таа на Мегле во Кам што ја има е посна.
Можно е и од времето, плус и циклусот допринесува.
Здраво да прашам дали вежбите по шрот треба да се прават секој ден,и за колку време имавте видливо исправување
Ќерка ми беше две недели - 15 дена дома. Ако не излегуваат нови, нема гајле веќе тогаш.
Separate names with a comma.