Онлајн кај нас. Само примена е пријавата, ништо. Така им одговара за шуш буш да прават. Иначе и без пријава примаат со врски, јас поголемото дете го...
П не знам јас немам болки и бев на ехо беше супер се. Мене гинекологот што ме породи ми рече пап се прави после 6м, ти нели си поскоро породена
Не сметам дека е баш трилер трилер, туку е драма повеќе, базирана околу токсични луѓе на колеџ. Така што ако те влечат таков тип на драми, гледај ја....
Здраво мајки, малата ми е 5год. Мн е непослушна, своеглава, тврдоглава. 5год маста ни ја извади. Врвот го постигна некни во градинка, си ги соблекла...
Апсолутно ќе си побараш картица од сите комуналии во станот, мислам дека можеш и сам да го направиш тоа, ама и тој што продава мора да соработува, па...
Ja sum def neki vanzemaljac, nemam drugo objasnjenje. Nisto ne me interesira od generalnata populacija sto ja interesira, kao prvo nikako ne mozam da...
Штом ја вадиш така, не знам што воопшто се мислиш, 17ка земи, сега ти изгледа "мала", но верувај ќе пушти.
Некој да се јави од оваа гимназија сега? Како е? Добри ли се наставниците? Се учи ли, но без стресови? Се обрнува ли внимание? Колку деца има во...
Не знам дали има некој што нема телевизор освен мене. :D Имам на ѕид закачен ама немам ни програми ни ништо. Функционирам без телевизор од 18 години...
Кога се смета за први чекорчиња? :inlove: Се држеше за масата, се сврти и тргна сам накај вратата. Може дади 4-5 чекорчиња и стигна. Јас бев позади...
Легитимно е се што напиша. Ама ни негователката не е виновна што тебе не ти даваат боледување. А ако се деси уште поголема беља, прашав, како ке...
Сите скоро сме имале.Кај некој било позитивен знак,кај некој не.Така да нема правила:)Раздвижувај се,прошетај малку
И јас му мерам од таа причина оти колку му даваш толку јаде и на крај вришти по уште. Појадок и вечера му се 190-200г,ручек обично околу 200-250 и...
Имав страшни болки во стомакот, отидов на ургентен од таму дека породена царски ме пратија на ГАК, таму видоа течност ништо страшно демек ако не...
[ATTACH]
Колку беше? Да видиш во Ангел Тренд има во Н Лисиче, Центар, имаа интересни сорти сега пред 8ми март, мислам дека видов ама беше мн малечка и одеше...
Sirup smokvan, mislam smokva i sliva bese
Vaka premala mi izgleda shto znam a 18kata ja vadev i bez da ja otkopcham ama potesko ne mi pagjashe
Одамна е таков. Му нема лек. ;(
Здраво, ми фалат 232 и 242. Претпоставувам си собрала некоја од тие што пиша, кои ти фалат сега?
Separate names with a comma.