Повели: За филот: - 500г маскарпоне - 500мл слатка павлака - 180г шеќер во прав - ванила арома Се мати маскарпонето со шеќерот во прав и ванилата....
Све што ќе види мисли негово е исто , абе у ЗОО бевме седиме кај лавот и доаѓаат луѓе и им вика оваа мое ова мое хахахаха.Исто така тантрумите на...
И јас би барала попрво нов забар. Однесувањево ми е безобразно и ми личи ко за пари да го праат. Можеби/веројатно детето би совладало и без...
Да се бараат чисти брисеви.
Kazete luge lek za ovaa eserihija ispieno citeral 10dena dve kesicki monural sega pijam brilusnica kapsuli i urocist no seuste ja ima sto vi...
Сите се такви на оваа возраст. Леле кај нас лудница е кога ќе запне дека е нешто нејзино, уствари од дада и е, паа таа не попушта оваа вриска. Да...
Дојдов да видам дали се е црно бело на темава, дали се коментарите од една крајност во друга и не сум погрешила. Ниту се сите бракови лоши и сите...
Zdravo Dali kandidna na brisevi koga ke se pojavi, za vaucer pravat problem ? ili baraat cisti brisevi?
СОС Детско село? Искуства?
Секое утро кога одам на работа многу често среќавам еден дечко кој изгледа работи во близина. Пред неколку дена ме застана на улица и ме праша како...
И ние сме кумови. Планираме нешто за домаќинство ( така разбрав од постарите дека се купувало нешто за дома), тостер, соковник, нешто до кај 100тина...
Пун ми је курац од прости луѓе.
Од каде го купи сетот?
Мене не ми јадеше на почетокот со млеко наутро и мн го намали. Па ако се разбуди кај 6 ипол, јаде во 8 прво јадење. Без млеко измеѓу. После ручек 12,...
Планирам јас така цел ден, ние секако сме и на комбинирано. Некој модерен апарат ми се виде, се надевам помало зрачење има:D
Па не е рано од 7:30 последно цицање до 9:30 имаме 2 часа ,тој го одбива не нудам цице ,во 10:15 пробувам пак одбива па 10:30 веќе ме влече по блуза...
Да бе, па после да морам у темата да ги сликам? Шо ти личам ја? Сакаш да почнам зависна да станувам од сликање продукти? Знаеш ти колку малку треба...
Да не се преблиску оброците со млекцето, мојот така протестира и Да не е рано измеѓу млекото и оброкот ? Јас така имам приметено ако нема 3 часа...
Фала ти ,еве од денес почнав и јас со пробиотик.
Од тој за стрии(на сликата) не видов промена.Од сетот за целулит(кутијата) мн бев задоволна.Во сетот иде крема,ампули и глина за пред бањање.
Separate names with a comma.