Ајде малку совет од мајките кои се имаат породено со индукција, со таблета простин, за колку време ви се јавија болките и дали брзо напредуваше...
Пробај со чај од оригано и умебоши сливи, се јаде по една на ден
Може јас гледам многу романтични филмови, ама прва помисла ми дојде дека му се допаѓаш на дечкото, сакал да дознае која си, па те застанал на улица....
Само ваков без прерамки и без закопчување што се лепи на градите. [ATTACH]
Каде вложувал пари?
Мојов спие во дневна на дневна светлина преку ден, со пуштен телевизор ама од поголемава не може да поспие повеќе од 30 мин а би. Затоа мислев да го...
Не знам во кој свет живеат докторите во државава со закоравени ставови и мислења. Бебиња од 3 месеци требало цела ноќ да спијат, бебиња од 16 месеци...
Jas na 8mi den po prvoto ifv imav vakov iscedok, i na 10tion den dobiv menstruacija Daj boze kaj tebe na arno da e
Мене не ми даваа со првиот дечко на 18 години и благодарна сум за тоа, ни јас не би дозволила на мое дете. После и во 20тите ми мрчеа и ми бранеа,...
Фустанов набрзина го купив ,не размислив дека грбот е отворен :( Каков градник ќе одговара?[ATTACH]
Не е секта Мирољуб ама си има некои свои затуцани размислувања, нешто поврзува со Библијата ама не е баш така се.. Не знам како може некој да го...
Дај ми број да се јавам и да прашам ако еднаш се поправиле заби без целосна анестезија, зошто не пак? Кај истиот забар или кај друг без целосна? Или...
Извештај од Coombs test со крвна група каде пишува дека се препорачува да се прими инекцијата, потврда од матичен дека си ја примила , фискална...
Кога се смета за први чекорчиња? Дома се пушта од еден кон друг родител и прави 5-6 чекорчиња највеќе.
Преманијачки е :worried::$
Е тоа знам, за жал. Нема лек за мене. ;(
Chanel Blue
Инто ми треба совет, дрвена маса на трпезарија од паста на природна база за чистење доби бели флеки на дрвото, триев со се и свашта никако не...
Hamnet ми имаше најдобра музика. Sinners го зел тој оскар за best original score. Whatever. Сите нека бидат победници. За мене филм на годината е...
Да, тоа му доаѓа мрсно, но јас не ги цепидлачам до толку состојките кога постам иако ова реално како да прошло покрај млеко, (за казеинот на пример),...
Separate names with a comma.