Сосема нормалмо
Од две особи кои работеле таму слушнав многу лоши искуства.
[ATTACH] [ATTACH] Да се надополнам. Следно го чистам лицето со Some by me Bha гел кремаст, кружни движења 2мин. Со зрно прави доста пена. Лицето...
Така си е, барем да можам да седам со детето ако се разболи и немам кој да ја чува. Е финансискиот момент може да е предизвик ама јбг. Јас најискрено...
Синоќа се породив, распукав малку и ме сошија неколку конци, отпосле станав со помош на сестрата се измив и сменив влошки. Сега ме разбуди одеднаш...
[MEDIA]
Многу убава тема. Се изначитав, интересни кориснички имиња, секое со своја приказна.:inlove: Јас прво сакав да бидам „ПерикитеНаСузеСпасовска“, со...
Има групи по фб за Македонци во Словенија, барај таму. Ако сакаш пиши ми ќе ти пратам линк од една што сум член
Каков прашок користите за бели алишта? Последните месеци користам Персил ама приметувам дека белите алишта воопшто не ги пере. Друго немам валкано...
Некој, искуство со Мкеш? да работел или да знај некој шо работи веќе таму?
Итно нај итно ми треба адвокат за семејни односи од Љубљана. Судот има одлучено дека децата треба да се доделат кај таткото во Љубљана, а мајката со...
Види, секако нема гола во двор да ја оставаш да ја гледаат ојле и дојле... Пробај без пелена, извади и ги и види дали е спремна. Ако ти е безвезе да...
Здраво девојки :) Имам брат кој е предобар, но ете досега немал среќа во љубовта. Многу е срамежлив, а добрината му е безкрајна. Ако има некоја...
Знам и затоа отидов јас до таму, многу поубави и поефтини модели има и плус поголем избор има за разлика од тука. Инаку не се грижи за јазикот,...
Значи милиони вакви коментари добив. :D:D Не знам дали да им се изнасмеам во фаца или да се расправам. Ама што ќе се докажувам. :D Такви коментари...
Мајки, на 100 ума сум со одвикнувањево. :D Не знам дали да направам некој чекор напред, или да оставам така како што е. Нашата приказна со нокширче...
Gorgeous ја купив јас, има, многу нежен и смирувачки мирис и доста е хидратантна. :inlove: Само што треба малку повеќе време да се растопи низ тело...
Само еден е одговорот на прашањето: “Како до чисто лице”? ТЕЧЕН КОЛАГЕН. Ниеден скинкер план и topical продукт не може да ја поправи кожната...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.