Кога даде чиа? Ја најадува? Ич не ми текнало на чиа пудинг за доручек, а ни треба нешто ново.
Исто. Парите како пари се заработуваат и трошат ,бебињата еднаш се тоцкави.
11 Д: чија пудинг со банана и малини Р1: кус кус, брокула, тиквичка, авокадо и павлака Р2: леќа, морков, кромид, лук, маслиново и леб В: варено јајце
7-8 часа
Добро утро девојки, ве молам помагајте. Сношти околу 22ч имав вагинален преглед кај матичната. Бремена сум 6та недела. Се е во ред со бебето, има...
Апсолутно се сложувам со @LadyR , јас мојата ја пуштив во градинка на неполни 9 месеци, буквално добивав коментари како да ја праќам во логор, а не...
Знам дека сите го фалат Талески ама пред 10+ години на внук ми му даваше некои ортопедски помагала специјално правени, кои Видоевски после им рече...
Сол од млади бунтовници ја викаа така, а сите ми викаа дека личам на неа. Тогаш немав интернет и појма немав што е Поли Покет. Еден рандом ден, кога...
Окулу 9 часа
Ви посакувам успех мила ❤️ кај мене еве денес официјално второ не успешна иуи. Ќе почнам да премам документи се надеван нема да не одбијат за ваучер...
Сосема нормалмо
Од две особи кои работеле таму слушнав многу лоши искуства.
[ATTACH] [ATTACH] Да се надополнам. Следно го чистам лицето со Some by me Bha гел кремаст, кружни движења 2мин. Со зрно прави доста пена. Лицето...
Така си е, барем да можам да седам со детето ако се разболи и немам кој да ја чува. Е финансискиот момент може да е предизвик ама јбг. Јас најискрено...
Синоќа се породив, распукав малку и ме сошија неколку конци, отпосле станав со помош на сестрата се измив и сменив влошки. Сега ме разбуди одеднаш...
[MEDIA]
Многу убава тема. Се изначитав, интересни кориснички имиња, секое со своја приказна.:inlove: Јас прво сакав да бидам „ПерикитеНаСузеСпасовска“, со...
Има групи по фб за Македонци во Словенија, барај таму. Ако сакаш пиши ми ќе ти пратам линк од една што сум член
Каков прашок користите за бели алишта? Последните месеци користам Персил ама приметувам дека белите алишта воопшто не ги пере. Друго немам валкано...
Separate names with a comma.