Каде да најдам типка за вградено казанче во златна боја?
Inception Inglorious bastards
Здраво,би ти препорачала да одиш во болница Плодност таму имаат најдобра апаратура или во друга приватна болница…
Не можам да кажам за гарнитура, ама спална земавме сосе душек од таму и еве веќе недела дена спиеме на него топ е. Француски лежај е уствари, се...
Ќе биде се во ред, створени сме за ова и благословени што ни е дадено на нас жените да го носиме овој “товар”. :inlove: Јас многу сакам природно да...
И јас истово го гледам и сакав да прашам што е. [ATTACH]
Повеќе нема ништо, се е чисто. Искрено се надевам бидејќи беше многу кратко дека не е ништо опасно, туку дека беше реакција од прегледот, со оглед на...
Дали може да ми препорачате гинеколог на приватно, што навистина ќе се потруди да откриеме дали имам ендометриоза? Имам неиздржливи болки, обилно...
Кај мене му испаднаа прво единици доле, па единици горе и сегс двојки горе. Едната е испадната другата испаѓа. Ама как вас нема ред изгледа
Иста сум, се спремам веќе во вторникот бев на прво цтг и ми рече докторката во 38ма царски, на моменти ми се плаче на моменти сум многу среќна кога...
За жал зафатени се јаките адвокати. Нема каде не е јавено од сабајлево. Најдено е со помал рејтинг адвокат , па се надеваме на позитивен исход. Фала...
Како сте задоволни од гарнитурите на форма нова ?
Членката е 6 та недела и има срцева реакција. Имплациско е кога оплодена јајце клетка се вгнездува во матката.
Нема. Јас имам две, двете се како Таз од Looney Tunes. И не, не претерувам.:worried: Ќе речев ај може третото ќе биде помирно, but no - I'm smarter...
Во ред ама што се виновни децата па тие да страдаат? Зошто толку деца се убиени? Нека не ги мешаат децата тие се невини немаат никаков грев.
јас сум 19 недела и осеќам слабо, но не сум сигурна дали е бебето или цревата :D ама од 20,21 недела веќе би требало да се осеќа повеќе
Божееее, дали си сериозна. Остави го човекот нека си ја најде сам, глупости само.
Не, така рандом отидов и барав по уличката што е на центарот. Сите бутици ти се таму и немаш потреба да букираш ништо.
Цело време можеш, не знам каква користиш. Јас имам на Гамарде, цело време ја капев со тоа. Само ептен нежно треба. Инаку зошто пудра? Купи Поксклин...
Separate names with a comma.