Темно кафеава/костенлива коса, праска боја тен (се размислувам дали да правам spray tanning ама не знам немам правено до сега). Фризура ponytail...
Najnapred cestitki za bebeto, da vi e zivo i zdravo. Mozes da ni gi objasnis cekorite od priem vo bolnica, sto kako ti pravat i dali e bolno ( ti...
Јас гледав од Тему т.е Алиекспрес пред години ( bassinet cover) нешто со тој опис барај. Или опција по мерка да ти шијат. Во продажба не сум зачекала.
Пред малку слушнав на вести. Бруки! :swear: Го покажаа колку е кротко и мило. Како можеа, бе? :^)
41.293
Жената од Св.Николе е скоро 2 години исчезната.
Не е битно што мислат другите и како те гледаат тебе. За прекинување однос со некого кој се меша каде што не му е местото, постои " no contact", а...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
Може е мала свадба? а може и не те смета за толку добра другарка ко што ја сметаш ти :) Од мое опкружување, другар не викна друг другар (од деца сме...
Имам еден таков член на семејство што е во состојба сите да нѐ испоумре за тој да живее. Родителите на таа личност не ѝ поставиле граница кога...
@arwen93 Каква боја на коса и фризура е во план, воедно тенот каков е? (Доколку не е проблем да се сподели) :*: @Hortenzija Бидејќи фустанот ти е со...
Дежурен педијатар во Ѓорче каде има?
Се дружевме 8 години со другарка ми добро комуницраме и излагање и не ме покани на свадба? Ве молам мисленење ваше, дали не и се допаѓаат некои мои...
Да кај мене околу 15та недела почнаа втора бременост ми е , доколку не се чести и болни нема простор за паника.
Побарај некоја страна наназад, мислам ја бараше некој друг и ја пронајде кај некои од овие што продаваат стари книги.
Кое здравствено осигурување?
Jas pravev minatiot mesec vo 10ta i 4 dena, go izbrav najskapiot paket od 790 evra koj opfakjase se. Vo zavisnost od mestoto na ziveenje kje ti kazat...
Јас сум задоволна од овој серум, баш е лесен за на лице, мислам би ти одговарало и на твоја кожа. [ATTACH]
Јас би со црни салонки :) @arwen93
Separate names with a comma.