Многу многу бледа е. За 2-3 дена направи пак. Или во лабараторија оди.
Колку време се носат медицинските обетки?
1 секако, поретко 2 пати.
Не знам дали е прашањето за тука но како перете перници и дали воопшто ги ставате во машина? Јас до сега два пати пробав но двата пати не ми ги...
Чекам да ми се потроши отвореното шише омекнувач, па да преминам на зелениот Семана. :lol: Не сум ги пробала Савекс капсулите, некако се одвикнав од...
Здраво пред два дена требаше да добијам имам ли овде бледа црта или сонувам.
Зошто толку долго? Мене и минатиот пат и сега, во 12 ми ги прекинаа.
[MEDIA]
Дечки, во draxlmaier, дали има опција да се оди во прва смена? Или мораш да одиш во тие три смени?
Enoxaparin е генеричкото име на лекот. Можеш да купиш и Rovi и Clexane. Јас сум ги купувала мешано со ист извештај и ми ги рефундирале.
И јас сум фан на Савекс :lol:. Моментално ги користам зелените и виолетовите капсули со виолетовиот омекнувач, а пред некој ден земав некој нов од...
На боледување? Јас пратам термини, гледам не пуштаат, ми треба и мене термин за нов извештај за клексани..
Девојки здраво, ме интересира ваше мислење. Веќе имам пишувано но на кратко, пред две години открив дека сум позитивна на Хпв тип 18 и го следевме...
Дали знаете дали др Јани на трансфузиологија е на работа утре или е на боледување?
Мислам Биотек или Авецена го имаа тој тест само за пол.
Моите се долги, ама светли. А Лореал Телескопик маскарата на времето само уште повеќе ги издолжуваше моиве трепки. Не дека не беше убава, само јас...
Kako se spravuvate tie sto imate macnini,gadenje i povrakanje,a treba da odite na rabota?Dali moze da se izvadi boleduvanje nesto,bidejki traat dolg...
7 П: Палента + моцарела, малку јогурт Р: Телешко со тиквичка и ориз
Безвеза ми се тие gender reveal забави. Ако некогаш бидам трудна, нема шанси да правам такво нешто. Можеби ете малку имам доза на суеверие, но никако...
Separate names with a comma.