Јаглен е дозволено и пробиотик пиј си периодов.
Чудно, непознат те среќава , те прашува по име и кај работиш. Очигледно тој лик знае отприлика да проценти кај се движиш и ти го демне чекорот.Не да...
41.303
случајно ќе се сетиш да изгориш темјанче и ќе те смири на начин на кој само една личност те смирува...
Кажете лек за стомачен вирус со повраќање и треска, од кревет не можам да станам... Освен парацетамол и електролити
Свештено лице ќе прашаш за причест
Да, сега ми кажаа дека во Илинден бил преместен.
[MEDIA]
Има од природна база стикови во ДМ. Има и стикови за тинејџери на биобаза во ДМ.
Девојки предложете ми билдер гел за нокти некој убав. Дали е убав тој на ревуар и каде ги има низ ск производите на ревуар?
У превод ова е цигански пазар? Така барем е познат низ Ск
Сакам да постам последната недела од Велигденскиот пост, дали ќе може да се причестам?
Јас се откажав многу оддамна од социјални мрежи... Изгледа и форумов ќе го шкартирам.
Zdravo zenski. Aspirinot dali go primate pred ovulacija? Jas go pijam samo posle ovulacija. Kako e pravilno?
Моите се кратки, ми треба за издолжување.
Не, баш ништо..
Добра е, не е лоша, навистина ги издолжува трепките. Но, не знам дали ќе има ефект кај некоја со природно кратки трепки.
После прејака вознемиреност, сега сум како да сум се борела со лавови :| Без сила и енергија, денот ми отиде целиот у *ура(lalala)
Убав лак, интензивна и рамномерна боја само со еден слој. Јас ја имам нијансата од сликава и го користам само за ноктите на нозете, зашто ноктите на...
Separate names with a comma.