Золвата ти е уау :rofl::rofl:
Има некој претстава колку реално се движи киријата за наместен стан во Ѓорче, кај стадионите? 50-60мк2, со спална и детска соба?
Јас си користев стикови уште тогаш, незнам дали беше баш 8г, ама знам дека од мала возраст. Па поарно да мирисам на свежо неголи да смрдам.
Систина приватно лани беше околу 7000 евра малку претеруваат со цените.
Имам напишано мислење во темата Свадба, Бутик за вечаници.
Да да, јас го носев цела вечер некои 4+ часа без проблем.
Плескавички од киноа, батат и путер еднаш правев според некоја рецепта по нет ама не можам да ја најдам сега. Ништо посебно пола пола сооднос варени...
имаш во пики за 900 денари ја гледав, пластична
Да бидеме реални и во македонија е тешко за вработени мајки. Работно место само прва смена до 3часот а сабота да не е работна е многу ретко. Или пак...
Следен пат ке пробам така, исто на 1000 вртежи ама на 40 степени јас ја пуштив. На која програма, за постелнина така?
Дали продава некој проодувалка најобична не со триста тракатанци многу ми се 2000 за нова
Ај не ја грешам темата овој пат. Последно золвата имаше расправија една со мене. Имав наведено дека е бремена и сега си кажува по сите роднини што...
Мојата мн сака киноа јајце и грчки јогурт исто киноа со пилешко и морков и цвекло
Свинско (и риба) дадов кога наполни 1 година, така ни препорача педијатар
Јас 1г живеев оделено како дечко и девојка и 1г живеевме оделено кога се веривме. Дури после регистрација во матично почнавме да живееме заедно, т.е...
Прво имавме една од Galaxy Toys што издржа отприлика една година, а сега случајно видов дека донеле во Дим Маркет и земав, изгледа квалитетно и...
Не не, и двата се за бели. Тој во картонска кутија зелениот пишува класик, а има ист зелен од 2 кг во ќеса и пишува премиум. Големиот е 600 ден за 5...
Predlozete mi kade i dali da pobaram opcija za invitro. Imav dve biohemiski bremenosti za rok od 10 meseci. Ispitano kariotip, trombofilija,...
Сама сум, да бев со партнер ќе беше полесно. За кита прашав ми рекоа дека се приватни и дека државата не покрива, ( а се 80цхф за 3 ипол саати и тоа...
41.304
Separate names with a comma.