Слично видов во New Yorker
Конечно ги најдоа документите во фондот, пред две недели. Дали има шанси овој месец да ми исплатат? Или ич да не се надевам (facepalm)
Земи си чај кој го олеснува спиењето.Јас пијам и немам проблем,некогаш од нервоза ми е,а општо многу спијам
Исто мислење делиме. Многу пари се тие, не сме во можност да дадеме толку пари за работа што ја има и поефтино! (свадба спремаме, кујна нова местиме...
Здраво:) Од кој кенгур и релаксатор сте задоволни? Дали се исплати да се купи релаксатор на 3 месеци?
Мене ми стигна дел во четвртокот минатата недела, ама многу мал износ. Не знам дали да чекам да ми доплатат неделава или да им пишам со време :^)
Sakam da prasam nekoj kontakt za patoloska za fevruari uste nemam dobieno , pa sakam da prasam da ne ima nekoj problem so dokumentite .
Сакам да нарачам торта од Делиција, па да ми препорачате со каков вкус да земам, да не е само овошна и премногу блага. Се мислам помеѓу симфонија,...
imate plata za 2 mesec ? pocnaa li so ispata ?
40к е аздис ама не мора да се крева галама за тоа. Маж ти шо мислење има , сепак му е на него сестра?
Мислам дека е среда, петок и недела.
Јас не негирам да се купи, барам да разбере дека моментално сме во огромни трошкови и да не прекоментира или се лути ако добие нешто поефтино од...
[ATTACH]
Има стикови на природна база. Ги зборувавме во друга тема (пример Алверде, Балеа во ДМ имаа на природна база или Lush).Е сега детската кожа е потенка...
А зошто се оди со решението во банка? Се дава таму на шалтер ?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
40.000 е повеќе од просечна македонска плата. Не зезајте. Барем јас, кога веќе бирам би прашала колкав буџет може да одвојат за подарокот. Основна...
Не е некој проблем да се крева џева. Се договараш и крај. Инаку во секоја фамилија така се купуваат работи.
Separate names with a comma.