Колку јака батериска. :rofl: Прв пат гледам ваква.. Од која година е ова? На што работи? Колку работи само прв пат ги сретнувам на темава. :x
Јас искрено не осетив никакво подобрување
Мојата до ден денес не сака ништо во што се лежи па ни релаксатор. Едино сака да седи ама и тоа во ограничено време оној релаксатор каде што е...
Hipp organic combiotic 1 го користам од почеток. Нема запек. Се случува некогаш да не кака по еден, по два дена, на педијатар ни кажаа кога има мака...
Здраво,сакам едно мислење од вас...Дали мислите дека треба да се разведат двајца возрасни луѓе доколку едниот(машката особа)трпи...
Скроз различни се, мене овој од Накоми ми е незамисливо да го намачкам и да легнам да спијам со црно лице, затоа и сум спомнала дека го користам како...
jovankaz@fzo.org.mk jas na ovoj email mi go kaza nekoj od forumov odma vratija za eden saat
Шварцвалд или Симфонија
Од магацин праќаат, секогаш се ми стигнувало уредно здиплено и спакувано во кеси, без никакви недостатоци.
Беба е 7 недели и моментално е на дохрана + цица 2-3 пати дневно. Во примцип е многу мирно бебе дали еднаш на ден ќе заплачеше и тоа ако е ептен...
info@fzo.org.mk
Дали може некој да ми пише за лумбална пункција, што да очекувам, колку трае периодот на опоравување?
[ATTACH]
I jas sum dete rasteno doma sto pocnav so zabaviste i voopsto ne sum se osekala taka. I vo zabaviste i vo odelenie posle imav i drugarki i se. Taka...
A na koj mail ili broj im pisuvate?
Така ми беше во првата бременост. Бебето ми притискаше нерв на кичма и прстите на десната рака ми откажаа. Заби не можев да мијам. Среќа ова во...
Јас на 12/13 години почнав да имам непријатен мирис под мишките. Највеќе ми помогна дезодеранс, не стик некако не ми се допадна. Ако немав дезодеранс...
Мајки препорака за ортопед за стапала? Видоевски беше, но е во пензија. Не е важно приватно или државно.
Separate names with a comma.