Да, и мене таа повеќе ме влече. Па да ти кажам, средна цена, има доста и поскапи, а оваа големина ми е идеална.:D
Јас воопшто не сметам дека е морално да оди во градинка и дека нема да се социјализира ако не оди, повеќе мислам дека помага во тој дел. Исто и за...
Ама не е решение градинката, кога проблемот е домашното воспитување :) Раѓаме деца за градинката ли да ни ги воспитува?
Маската за коса ја имам користено, мислам дека беше со кератин, така нешто. Одлична ми беше мене. Leave in кремата не ми е користена, но ако е слична...
А зошто ги мешаш тие ситуации со ова? Сега друго збориме.
Leave in кремата за коса сте ја пробале? Не знам како се вика, крем боја е амбалажата и големо пакување е. Другарка ја користи, убаво мириса и ја...
Може ли да ми кажеш каде им се продавниците? Не сум од Скопје, прв пат купувам вакви обувки затоа не знам кај да ги барам.:f:
Офф извини не те разбрав :(
@MiloMalo Ами кога ќе излезе со друшките нејзини мора да каже дека оваа количка кошта 40к... Баш на братучедка ми и купивме количка од 11.000мкд и...
Па како да не ја оговара? Госпоѓата знаејќи го фактот што брат и' припрема свадба и секој денар му е значаен бара количка од 40 иљади,фак лоџик мајке...
На почеток пробај со нешто што ќе биде баш меко, пример тиквичка, компирче, брокула.. кај мене исто некогаш и се гади, а на почеток цело време беше...
Во јуни ќе се отвара, сега прочитав. Се надевам дека ќе има поголем избор, зашто во последно време во Ниш и во Врање ништо посебно не ми фаќа око....
Ајде ајде колички од 700 евра се видејте ме Има поефтини а добри Сеа девојкава да е исто трештена како золва и да и рече сакам Мiele перална за...
Памтам дека ако не го однесеш на ,,време' нема да ти пратат тој месец туку другиот. |(
Почина, не е изгубена.
Па веројатно и на неа и се тие можностите. Свадба на брат и, плус бебе, за кое иницијаните трошоци се исто така големи. Не знам, ама еве пример да...
Види Биана, Белмондо, Степ&го имаат исто на Глечер удобни кожни штикли @FlirtBerry
Може сум заборајла :D
Флирт, те разбирам дека золвава се однесува непристојно и си кажува што подароци сака особено непрашана, тоа треба дома со сопругот желби меѓусебно...
[ATTACH]
Separate names with a comma.