И јас ќе ве дружам, досега само ве читав. Мислев нема да добијам, вчера дури имав само две розови точки, ама затоа вечерта си добив регулар и така,...
Да, за прибор за во четврто одделение :D
И ? Ти исплатија ли ? Хаха
Предлог фото студио за smash cake во Скопје и како им се цените?
Учките со популистичкиов потег со Јаневска, им дадоа на вмровци плус 5 пратеници на следни избори, она фамозното ,,Се извинувам...|( Северна...
Исти се, функционираат како што треба.
Мене од социјално ми пратија потврда по 9 и пол години :rofl:
Многу е убав La La Land, и јас би ги доделила истите оскари. Жанровски дали го сместуваме во романтичен, дали мјузикл, филмот е нова класика. Јас...
Има некој нарачано од Тему филтри за Winix, дали се исти односно дали работат исто?
Мислам дека и шахот да беше на власт, евентуално немаше да ги слуша Американците и пак ќе нападнеа некогаш. Тоа е стара империја и ја има...
А не убедуваа порано со амин од САД и ЕУ дека само шо не стигнал соживотот со овие, дека ќе се променеле и ќе биле подобри. Никогаш нема да се...
41.310
Ушите и носот престануваат да растат у пубертетот, сѐ било обична лага.
Дали носот навистина е единствениот орган кој расте до смртта? Ова ми се сврти во глава кога прочитав низ темиве нешто за Груевски. Па еве,...
[MEDIA]
Енергично
Па пишав де, Словенија, Унгарија, кај има избори, таму и ,,бомби,,. Интересно како за Унгарија само мк медиуми пишуваат, Хрватите изгледа појма...
Вистинскиот карактер се открива од позиција на моќ, не мора да бидеш буквално милионер или не знам каква позиција у општеството да имаш туку и за...
Еј, може. Колку пари е? Немаат ставено цена или не можам да најдам. Разумна ли е или како магнифлекс, детска перница 4000-5000 денари. :tmi:
Separate names with a comma.