Бебето во неуромедика го однесов и баш прашав за поголемата ми рече може земи си упат и дојди.
Потребно е и таму и таму. За дигитален мислам дека може ама искрено таму на писмен колку грешки прават ми беше шубе дигитално да поднесам .
[ATTACH]
Здраво Дали има некој инфо кога ќе испадне огласот оваа година за грант? И дали сте имале случај да имате веќе фирма, да ја затворите и да поднесете...
[MEDIA]
Па искрено не знам.Го демнее маж ми со пораки навечер кај си дома ли си и сл.и кога е излезен истото.Јас еднаш и реков има сопруга(јас)и јас ќе се...
Е овде ако дојде поголем трошок ќе ни биде… Ќе му се уарни..
Подоцна ќе сакаш да знаеш како зборува на германски ама нема. :D Јас и викам на малава раскажи ми како го раскажа викендот во школо и ми раскажува на...
Женава навредува на големо и од твоја страна е за црвен картон, јас не би и дозволила да ми стапне дома. И треба установа некоја, но ти за тоа не...
Ако мислиш да ги каниш, пијалак во екибана направено. А за трошковите најубаво е да се консултираш со нив како и што сакаш. Не би требало да се...
Здрав овошен колач со суви сливи, банани, јаболка и прелив од јагоди [ATTACH]
Орто плус Пед работат со сите возрасти Јас за мене имам одено кај Александра исто
Наскоро одам за Барселона, јас исчитав цела тема во однос на препораки за посета, но би сакал уште еднаш некој да препорача знаменитости кои не смеат...
Може на форумџиката и се К О Т И де :) Еее па и вие
L'Oreal пудрите.
Здраво дали може да ми предложите машки имиња наши македонски убави но да немаат именден...
Ти благодарам за се' она што си. Ти благодарам за вчерашните преубави моменти доживеани заедно. Продолжи да сјајеш на најпосебен начин за мене :*:...
Па како да ви објаснам дека нејзините пиздарии продолжија..Тогаш испадна работата дека била љубоморна на синот и намерно глумела мед и млеко.Сега...
Пандишпан :inlove: [ATTACH]
Separate names with a comma.