150/90
10+ Д: овесни палачинки со банана и суви сливи + грчки јогурт. Р: телешко месо, пашканат, батат, аспарагус, кромид, масло од репка. У: двопек. В:...
Не ни бараа лабараторија, но пожелно е да се направи, јас ја однесов да и направат лабараторија затоа што претходно беше болна, без ЦРП. Никој не ни...
А што има потреба маж ти толку да и се објаснува каде и што е кога не е дете? Разведи се ти и ќе расчистиш се со тоа семејство... Ти кога им одиш...
Кај тебе е таков случај или прашуваш само? И јас сакам да ја пробам ако најдам убава светла нијанса.
Zeni, za onie koi minale niz operacija Dali tie sto zaklucile boleduvanje bez otpusno tuku taka vi go zaklucil maticniot treba da se ceka i otpusno...
11 + Д: овес со малини, банана, манго У: палачинки од овес и банана Р: леќа, кромид, лук, маслиново масло, зачин без сол и леб У: портокал В:...
Нема врска тоа никој не е вреден да трпи некого.Маж и нејзин е муле што ќути ,ја би ја остаила без кров доста ни е од малтретирања.Не се разбира...
благодарам многу❤️
Јас да, ја носев ќерка ми, бар бев раат дека се е ок пред вакцинирање. Пауза да, нови вкусови, пред вакцина и после вакцина.
Во стружанка има
7 Од вчера П: Гриз(Хип) со банана и стиснав малку сок од портокал Р: Пилешко со компир, домат(дмБио кашичка) Денес П: Амарант со овошно пире...
Откако ке ја измијам исто ко немиена ми е, и тогаш знам дека ми се презаситила.
Не е доцна, јас бев денес - 13 недела и 2 ден, тогаш беше прв слободен термин кај Димчев. Како второ мислење бев кај него и ми кажа дека е сосем ОК...
Дм во Кисела вода затворен е?
Здраво мајки Сакам да ве прашам дали во Македонија постојат правила што се прави кога некое дете каса во градинка ? Се работи за 1-2 деца кои...
Здраво мајки, Дали пред секоја вакцина правите крвна слика? Конкретно рота и 6 валентна , во случајов 3та доза. Нашата докторка бара, дури и црп,...
Мораше да гуглам. Оксидира значи да ја промени бојата? Пишува ако се користи прајмер (а maybeline има добар прајмер) немало да оксидираат течните...
Дали примети дали оксидира како стои подолго на кожа?
[ATTACH]
Separate names with a comma.