Магнезиум глицинат или цитрат земи си, најдобро се абсорбираат во телото. Now или Solgar се добри фирми :)
фала ти за одговорот :D некои препораки може?
Здраво женски, имам една дилема, може ќе наидам на некој интересен совет. Од прв ден не блендирам. Или пасирам со вилушка или парчиња. Гледам од...
Каде има во Скопје дермаролер 0.5мм? Секаде наоѓам само 0.25мм.
Јас ја прекинав. 40 мин велам ми раскажуваш основи кои ти нагласив дека ги знам. Разговорот треба да трае саат време а ти веќе 40 мин не си ни...
Е, ова :!: Сите кои не ја поддрживме снашкава во ситуацијава, не направија „крави музари„ :^) А, всушност, секое семејство си има сопствена динамика...
Браво Ена одлична мама си :inlove:. Да ти е живо и здраво девојчето, само убавини да ве следат. И кај нас ветер многу. Да го искористам да се исушат...
Дали знаете каде можам да нарачам вакво фустанче за роденденот на ќерка ми? Го имам порачано од тему но каснеа и нема шанса да стигне за 3 дена :(...
[ATTACH] Ant, никој не е за развод у муабетов шо ти нема смисла баш. Не е твоја работа да прашуваш или да имаш мислење воопшто дали свекорот и...
И мене ме заинтересира?
Иста сум и јас како тебе веќе незнам како да си помогнам, и во овој момент додека пишувам трпки ми се рацете. Пијам токорелакс и магнезиум, од ништо...
Веќе 3 месеци имам чувство на горење,жежење,жарење во грлото.Направив хеликобактер преку крв 0.88 негативен,брисеви грло нос чисти,матичнава само...
А бе секој си знае дома како му е. Очигледно сестрава знае дека брат и може и побарала.
Мене пак живо ме занима ако золвата ми рече сакам количка од 40к, како би ја платила со нашите плати ако двајцата работиме за мкнималец? Да пишам...
Кога се запознавам со некој и ми го кажува името, буквално во истиот момент го заборавам. Не е дека не ме интересира или нешто такво, едноставно...
Повеќето сме нормални, верувај. Има тук - таму некој шо забегува у екстреми :D Туку, сите да си дочекаме да се радуваме и да имаме поводи за...
Барам костим далматинче целосно, за 15 месеци. Сакам да ја облечам за во градинка ама да и биде удобно, имате видено негде?
Радувај се и гали меше :inlove: закажи си на гинеколог за 10тина дена термин. Со лесно :f: @Frosii1510
Кој се кара тој се сака, ние за палачинки се испокаравме. Јас викам намали температурата ке ги изгоришш.. Абе каква температурата тебе смесата не ти...
Separate names with a comma.