Баш кажувам дека не побаравме зошто сакавме сами да си ја купиме и покрај тоа што не молеа со месеци они да ја купат. И дека се радувам што сами се...
Па веројатно да :)
Мене ми беше многу симпатичен, и многу се соочувствував со неговата тага, цело време ми беше жал за него. Лигле да, ама ептен се поболи од љубов која...
Да чекаш 2 месеца дал ќе добиеш понуда или не :)?
Ние ја имаме Zack. До сега сум задоволна со тоа што само корпата и транспортерит сме ги користеле, за третиот дел уште е мал. Скроз океј е за цената....
@Youknow не е само во твојот град секаде е така, во Скопје иста е ситуацијата. Тој момент одамна не ме разочарува, ме разочарува што приватниов...
https://antolog.mk/product-category/knigi/knigi-za-detsa/3-6-godini/ Овие иако вика дека се до 3 јас мислам дека се и за поголеми....
Да, се јавив во осигурителната и ми го потврдија истото. Фала многу.
Децата примаат вакцина. Од ММР има најмалку реакции од аспект на температура и слично. ДТП дава појаки реакции. СО ММР може да се очекуваат благи...
Ми треба совет ако може од машко, кој е слободен да пишам лп?
[ATTACH]
Јас не сакав да кажувам до колку издржав (41+), вториот пат па не ми се ни кратеше грлото со 3 дена провокации :drunk:
Ве молам за повеќе информации да ми даде некој кој во скоро време поминал хистеро со лапаро Имам закажано преглед кај Тофоски, за да правам кај него...
А на годинка ја примивте или поголеми сте ?
Purito има во Coslovemetics, можеш и на сајтот да си разгледаш што cè имаат. https://coslovemetics.mk/
Плочките се супер за масажа, ко лимфна дренажа на понежен начин е целиот ритуал за мене. Мирисот во комбинација со истоимениот спреј или парфем (ако...
Не постои оправдување за насилство, особено кога станува збор за дете. Ова е срамно и показател колку сериозен е проблемот со бес, агресија и...
Здраво, некој да сподели искуство со некоја од овие колички?
Obvrski na kumovite?
Среќно! Јас кога правев ми рекоа дека можам да функционирам нормално само да не кревам тешко и да не трчам,јас не бев на работа другиот ден одмарав
Separate names with a comma.