За една позиција бев повикана на 3 интервјуа и тоа второто интервју ми го закажаа пред една недела, сето во исчекување беше, поминувам трето...
Ako ne si raat odi na specijalist vo nekoja od bolnicite
Девојки здраво..ве молам за совет ..12 недела сум и денеска ни беше првиот скрининг ..Сето беше во ред освен што на крај матичната рече само една раб...
Палас,тениското кај гимназијата Георги реновиран бил некој кафич,
Најбитното е што човек бара онолку колку што му е допуштено. Инаку не верувам во приказниве ама ај. Демек вчера барала, снаава утредента доаѓа со 200...
Да, тие два ми се опција секако, помислив да не има нешто ново што не сум во тек. Имаме до сега славено роденден во двата со тоа што Централ парк е...
Слажем се... Ама еве, има и чаламџии, ке ти речат "еве од мене одбери си најубаво, најдобро, шо сакаш" и после кога ќе чујат цена " опростите, шалили...
[ATTACH]
Што мислите за hurom соковникот? До сега не сум користела соковници, но за бебе сакам да купам.
Jas naracav od edna strana na fb torti od hartija 45 denari polno toperite ne se naplakaat. Ne se razbiram vo ceni meni mi lici na ok cena.
Реално, ако одиш во Букурешт на комисија, само ги оставаш документите на твојата буква, и чекаш да те викнат кога ќе донесат одлука. Никој нити...
Од понеделник до петок се сите.
Млеко за тело[ATTACH]
Јас дадов 3.2 од бучен козјак
Какао путерот е од самото какао и иако името му е путер, сепак е посно. исто важи и за млечна киселина. Го соджи зборот млечна, но сепак е посно....
Na mojata i vadevme koga imase 4 ipol i eve sega e 12 godini kako nova e .Pomalku se razboluva.Pravevme vo 8 mi septemvri kaj doktor Ana.Ne se...
Со кој % на маснотии јогурт, го давате при прв пат вклучување?
Дали некој ги пробал производите на Mokosh? Гледам дека е нова козметика на природна база, имаат повеќе колекции конкретно ме интересираат тие за...
Некоја да ми дојде на концерт на Питбул на европскава тура, не е битно која држава? :D
Договор со младенците и зависи од тоа како младенците ја имаат замислено свадбата. Ние на две места бевме кумови и на две старосвати и на сите места...
Separate names with a comma.