300-400.€ Зависи колку сте блиски и дали имате и други трошоци. На едното место кај што бев старосватица немаше торти, бидермаери ништо од...
Јас па мислев се подразбира дека има посебни простории како приватна болница . Уф сега паника ме фати :x
А зашто прифаќате воопшто чим го знаете процесот на регрутација? Кажи не ми одговараат 3 интервјуа и чао. Прашајте си од старт ако не ви кажале и не...
Да. Ништо не ти е забрането во циклус.
[ATTACH] Евтино беше ама пак не вреди за парите. Ги суши усните наместо да ги хидрира, ужас е. Единствено добро е слаткиот мирис.
Ние со маж ми заедно ги дарувавме. Бидејќи бевме договорени да си даваме пари и двајцата дадовме по половина од сумата
Здраво мамички Да ја напишам втората моја породилна приказна. Втора бременост ,со обиди скоро 6 месеци, уредна гинеколошки но од четвртиот месец до...
Kako odi isplatata na porodilnoto? Porodena sum dekemvri , do sega samo dve isplati imam Ovoj mesec ne Dali e vo red ili da se obratam vo fzo?
Нема лошо да ти купи скапо. Лошо е да бараш некој да ти купи скапо
Може да останеш во центарот и после да фатиш градски автобус до Икеа од кај што е враќањето :) Сме правеле така. Да те земат пак од центар, тешко.
jas do sega kade i da sum odela vo sisina vo delot na pedijatrija, zdravite i bolnite deca bile zaedno... sto voopsto ne e ubavo, pretpostavuvam i vo...
Количката се користи секој ден, невестинскиот фустан еднаш. Но, количката не е потреба и приоритет на младоженицте. Па валјда своите приоритети и...
Ти жено не можеш да ја смислиш золвата!!! Да е до тебе ни 200 денари не би и дала! Дај не прави филмови за трошоци и чуда, ај плз!!! Само маж ти...
Можеби е глупаво прашањево но немам искуство и никогаш не сум била во Систина. Имаме закажано Систина за контрола на орл за френулум, дали ги мешаат...
Ќе ставам во спојлер, да не спојлам некому :) [SPOILER]
Зошто не би било? Ако немаш силни болки кои те спречуваат да вапцаш јајца, вапцај си слободно.
Ако не си мирна оди на уште едно ехо. Може бебето спиело во тој момент. Касни нешто благо пред прегледот.
Многу ми е жал за мачето што се грижеа вработените во дм што останало на улица. ;( Сега поминав од таму и лежеше пред вратата, како и секогаш чека...
Kikkaboo Mia изгледа преубаво!
Separate names with a comma.