Никој очигледно не чита. Поканиле 300 гости, наводно поради тоа што нивните сакале све и свашта да поканат. Значи снаава ќе плаќа порција за некој...
[MEDIA]
[SPOILER] Вкусна е, тоа е најважно. Таман за ПМС.
A zaso ne si napravis i domasen test da vidis sto ke pokaze?
Па многу се да, затоа напоменав зависи колку сте блиски. Ако сте ја крстиле и не сте во контакт 20 години ќе си дадете сума што ви е прикладна.
6 ти ден од трансфер ми е. Едвај издржувам во броење денови Се мислам кога најрано да направам тест? Некоја да е во овие денови да си се тешиме?...
Како тоа ние виновни оти прифаќаме? Ако се тие доволно способни, ќе кажат уште на второто интервју кој ќе иде напред а кој не. Сето квази...
Џамбо Анаконда проверив нема за мали бебиња 3-6мес. Најмали барам :smirk:
ГАК работи 365 дена 24/7.
Kakvo namaluvanje bre u obem sto zborite toa e dodatok na ishrana zamenuva obrok dobiv 5+ kila za 4meseci dodeka da svatam deka e od toa gomno…Uzas...
Здраво, сакам да прашам бидејќи денес добив, дали за викенд рабогат (и ако да, каде) за да направам испитување на хормони или само во работни денови...
Ако е веќе така количката и онака ќе ја користат година-две можат и да земат од некој што веќе им пораснало детето па не им треба. :drunk: Пред да...
Зошто на оваа возраст ви препорачуваат вадење? Се разболува често? Зошто и мојот има огромни два и трет крајник, ама е релативно здрав, еве цела...
Јас сум луда во вистинска смисла ама се додека е за добро нема потреба од психијатар. :D Јас значи буквално како се спреми да заврне заспивам, кога...
11 Д: кајгана на путер со лепче и јогурт У: шмукалче јаболко банана Р: компир, пченка, прокељ У: чиа пудинг со киви В: макарони со абц
Кумови сме на девојката која ќе прави свадба, ние сме ја крстиле и планираме да одиме 4ца колку би ставиле? Сумите малку ме плашат 450/500 евра? не...
Немала никогаш проблем со грло. Со уши почна да има наеднаш мака на 4ипол-5 години. Како почна, не престана. 7-8 пати пиеше антибиотик за нешто...
13 месеци
Моето родено во 34та недела, ќе ја прима ротата како прва вакцина во негова 12та недела.Во породилиште не прими ништо затоа што немаше килажа. По...
Separate names with a comma.