Овие суми што се пишани 400-500 евра се за во случај кога си кум на младенците и учествуваш во венчавањето во црква. Ако добро те сфатив вие сте...
Што не направел магија да биде бесмртен?
Ако диши на уста заради зголемени крајници, тоа го афектира целиот раст и развој на носот и вилиците, а со тоа и на целото лице. Разболувањето е...
Mene 55h po transfer mi e pa nemozam da izdrzam Inaku mnogu sum pospana
Здраво дали може инфо, како закажувате средба и контакт со Зоран Крстевски?
Јас:l: на 21.03 трансфер и на 04.04 треба тест.
Уште не е препорачано вадење, јас прашував бидејќи е опција. Матичната кажала дека кај зголемени крајници и рчење многу често решението е да се...
Дали дува ветер и има бранови во Неи Пори прашувам за во јуни месец?
Не се помируваме :D
Какви негативности?
[ATTACH] [ATTACH]
Гостите секако ќе донесат пари поклон и така ќе покријат тоа што јаделе и пиеле.. Нивна свадба, според мене треба да ја прават така како што на нив...
Исто срање се дешава и со детските родендени. За на инста да се сликаат со тортите од 3 ката и гламурот :*: Али бебето/детето се радува де, и е...
Mестото е фамилијарно, претежно се фамилии со мали деца.Има многу Срби и пензионери посебно во септември :). Не е за журки и забави ама ја има една...
Не ќе почекам до сабота да не си направам стрес повеќе. Сепак фала
И јас сум христијанин, верник, што пости, чита Библија и повремено оди во црква. Ама ненормално многу ме нервираат еден тип на верници, пример : -...
Благи ѓевречиња[ATTACH]
[MEDIA]
A streata neli e kratka? Za leten period sig ke tteba i dodatok
^Баш така, детето да е среќно со поклонот, а не мама тате пиши цифра по желба. Лошо време дојде, нема кој да ги научи децата на вистински вредности...
Separate names with a comma.