Некој искуство со 101 клиниката? Гледав рецензиите им се супер многу луѓе се задоволни
Премногу е стварно 33 деца еј 8-| и тоа до 2 години испомешани едните не ни лазат другите зборт и одат |-) катастрофа. Што да ти пишам драга, да...
Ние помали сме 16.5 хахаха. Уште не е во фаза розева.:D
епа мами и нашето почна така од пред 10тина дена :) значи нормално р, i quess:D
Дајте предлог за добар супстрат за орхидеиве, ама некој полн со кори и струготини. Долго време го користам овој од сликава зашто само него го...
Ама и тие не се виновни 33 деца...групата од 9 до 24 м.. Родителите па... не знам.
Срамотилаци, јас би го дигнала проблемот на ниво повисоко, главна воспитувачка па и до директор. За бебе од 9месеци што прв пат се одвојува од мајка...
Ние баш затоа не ја зедовме Урбино, прекратка стреа има, па си најдовме на FreeOn со екстра продолжена стреа.
Ми излегува сликава и немам зборови колку е одвратна. [ATTACH] Нема подолно од родители кои потценуваат туѓи успеси во кариера, спорт, образование...
Imam prasano ovde za pudra za suva koza posledno mi preporacavte loreal true match. Se okej e ama dali ni se prezasiti liceto ne ja osekav nekoe...
Запишувај си секој ден ЗОШТО донесе таква одлука и ќе ти стане полесно.
Ама јас зборувам за вакви специфични ситуации каде бебето не прифаќа храна никако. Што да правиме да го оставиме гладно, каква етика е тоа едно шише...
Да не јадеш зачинета храна? Може и од тоа да е, јас пробав уште што не, на крај престанав да ставам се и свашта од зачини, ми помина. А баш ко тебе...
Јас пак обратно, ако имав машко многу сакав да се вика на свекор ми кој иначе е починат и носи убаво име и понатака сакав да се споменува името, но...
Ок е се освен болдот. Како знаат кое чие е за сок ? Реално ок е се ова и се сложувам. Но не може единствен совет да е одбиј ја. И тоа само од еден...
Јас сметам дека воопшто нема потреба да се правдаш. Основна култура е на поклонет коњ да не гледаш во забите. Ако јас нешто побарам од некој за...
Eve go moeto momentalno hahaha[ATTACH]
Каде да најдам маски за 1ви април?
Го купив шампонот случајно од ДМ да го пробам. Не знам зошто не се даде поголемо внимание на овој шампон, бидејќи е навистина супер а ефтин
Separate names with a comma.