Дали сте приметиле миризбата да е појака кога јаде одредена храна?
Za abdomenlana plastika ne go odbiraje dr. Zivorad od Zan Mitrev.
За абдоменална пластична хирургија не го одбирајте Др. Живорад во Жан Митрев.
Големата немаше проблем со воспаление на уши нити на грло, еднаш само и беше грлото и тоа е тоа ама хрчеше многу со прекин на дишење во спиење и...
Здраво дали ќе може да ми објасни некој како пдо за здраствено осигурување ? Ако претходно сум имала приманја од 60+ илјади и сега дакам дс дсдам...
Јас мајка не се водам по табела. Кај мене др. кажа дека според новите истражувања и мислења после 6м може да се дава се со некои исклучоци како риба,...
За трет конкретно најголем знак е воспаление на уши, ама обично иде и со хрчење, често затнат нос, дишење на уста при спиење. На поголеми деца се...
Фала ти. Ќе ги имам предвид за други поводи.
Семни го тестот.Или извади крв:)
Dali moze tri dena po red da pravam test na labokvik i vo test linija da imam bleda linija ne mozam da odredam dali e siva ili rozava?
Оваа е потемната изгледа. И баш е жолтеникава. Мене ми требаше со жолт подтон бидејќи таков ми е тонот на кожата, ама оваа е некако премногу за мене....
Јас во Систина досега немам затекнато пелени. Со хартија се што ја менуваат пред секој преглед. И кога одиме на контрола болните секогаш ги внесувале...
Јас ги најдов на Инстаграм https://www.instagram.com/geric_photography?igsh=MXE2eXYxaTE3M2s2cg== 2500 сликање во црква и мала фотосесија после...
Јас се мислев помеѓу оваа нијанса и една потемна, но другата имаше многу жолт подтон. 119 неутрален подтон има
Nena ke sakas li da mi pises,sakam nesto da te prasam
Ако може и да се обележат со ѕвезда на ракавот, за да се знаат кои се |( И да им се ограничи движиење во радиус од домот. Да не се рашетуваат многу,...
На татко МИ му стигаа писма затоа што он му беше жирант, а дека сам си го купи станот од негов кредит зборуваше и брат му, т.е. мажот на членката што...
Јас нареднава недела ќе ја земам маскарава на Лореал, па ќе пишам мислење. Ќе доаѓам во Македонија па шанса ми е да ја земам. :D kаде рековте дека е...
Separate names with a comma.