Во Холандија сите се вградени насекаде. Никогаш не сум слушнала од никого за дефект ни се случил кај нас еве 13 години.. Сега не знам ако е скопска...
Од центела линијата од кослов, предобар.
Не е само во државава, ваква пракса е насекаде во светот. Па, посебно во странство има и повеќе интервјуа. Јас сум минел цел процес од 5 интервјуа +...
Absolute PEAK. Се вклучив на IMDb за да ја рејтнам епизодава. Прејак начин на завршување сезона. :D [ATTACH] Сезона 3 официјално заврши, сезона 4 е...
Во понеделник приметив на грбче 3 бубулички, ама мислев онака се исипал. Во среда имаше уште излезено на грбот и на стомаче. А на другото дете во...
Која е цената за преглед кај др. Лоди Гоговска?
Многу ми е тоа, за некој шо не е сигурен дека ќе иде редовно. Ама најдов една Доминор, исто некои 20тина минутки пешки ми е. Вака океј ми изгледа, за...
Значи не мешајте бани и жаби бебето не е ни родено на Петко капа не треба да му кроиш скраја да е пупу дај боже да си се породи се како што треба и...
Го имаш во сите аптеки. Има и колаген beauty од истава фирма, не знам дали има некои дополнителни придонеси од него.
како што имам напишано за 8јајце клетки, само 1 стигна до бластоциста и само еден ембрион ми беше вратен и немав успех. Ти посакувам успех
moeto bese novorodence, so mene vo cekalnata kaj istata doktorka cekase i pogolemo dete i zdravi i bolni deca, i istoto sto ti go kazuvas isto i jas...
И јас се чудев да ти кажам.. Дали живееме во иста земја не знам хахаххаха. Золва ми кога се породи јас бев трудна и дадовме 100 евра толку можевме и...
Заедно се, јас имам отидено за паднато бебе од релаксатор, не болно, прегледувано е со болните. Единствено новороденчиња на неонатологија се одвоени...
Кој е прагот за годишен приход ? Пошо планирам неколку години да правм пауза од работа така да за недајбоже би сакала да имам осигурување и мислев...
Ќе може ли линк? Не успевам да ги најдам на страната. Фала ти:)
Јас кога пишав маил на еден од тие горе што ги пишаа, одма ми вратија и одма дента добив исплата
Дали ова сега скоро? Јас сакам во Систина но не знам кај кој др да одам. Инаку правев со донирани од моја многу блиска особа но неуспешно сега сакам...
Фала најмногу!
Јас засакав розево на 25 години, и можам да кажам дека pink is an attitude xD Мене ми е прекјут да ми е детето у розево и дреч женски бои, баш...
мене ми е чудно исто кога мажи што не ги знам ме додаваат а сум потпишана со двете презимиња.:D
Separate names with a comma.