Сега изгледав едно видео 25 годишна девојка од Барселона добила дозвола од Европскиот суд да ја успијат и вчера ја успеале.. Во 2022 година била...
prodavam Nebankarski finansiski institucii (menadzment na fin.institucii) kniga kopija +prasanja
Колку отприлика мафинчиња проја со рецептава искачаат или во тавче ја правиш па и сечеш? 2 шољи зејтин некако не е многу? :(
Во право е Лаки. Не е исто кога детето оди во градинка и кога не оди. Без разлика дали се дружи со други деца надвор, едноставно контактот не е ист....
10++ Д: мусли, јогурт. Р: ориз, жолчка, пашканат, аспарагус, лук. У: авокадо, јагоди. В: палента со моцарела.
Mene mi se sluci nekade okolu 10ta nedela da “isceznat” na 3-4 dena, ama posle toa se vratija pak i si teraa do 13ta :)
Не дека не носам розево хахах, ама последна опција е.:rofl: Ама ќере има доста розеви работи.
Не се плаши, не касаат справите во теретана. Првите 2-3 пати користи повеќе лента за трчање и гледај другите како ги користат справите. Можеш и од...
Искоментирај за маслото за чистење штом го пробаш, знам дека и ти имаш масна кожа:)
Малава 2 ноќи по ред ми појавува осип. Мислам дека е од Хип Комбиотик. Има 18 месеци. Ве молам за мислење и совет? Не знам дали да престанам само со...
https://coslovemetics.mk/product/face-shop-cleansing-light-oil-150ml/ Одлично е :)
4 јајца 4 шољи кисела вода 2 шољи зејтин 2 шољи брашно 4 шољи пченкарно брашно 1 пециво Сирење/салама по желба. Јас правам упола од меркиве, не е...
Да знам дека најчедто е така, ама и не мора да значи, моето одеше скоро 3и само еднаш ларингит фати. Може не се погодило тогаш да има болни не...
[ATTACH] [SPOILER] [ATTACH] [SPOILER]
[ATTACH] [ATTACH] За подарок [ATTACH] [ATTACH]
Ве молам сепак ставете ги во спојлер. Голо е детево! Инаку и моето помина со 6-7 сипаници само. Да можно е. Исто не ми се веруваше ни мене, имаше...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Кажете ми убав рецепт за проја (може и како мафини ама и не мора) ама да е цврста, да не се распаѓа многу. Свекрва ми прави убава проја ама многу се...
Дали на полагање ги даваат формулите по Статистика?
Separate names with a comma.