Ги заборавив имињата. :headbang: Бев толку трауматизирана од самото барање на работа избришав сè. И мали фирми беа, ретко пуштаат огласи. Мене со...
На 28 дена
Можеби да пробате во илинден или ѓорче тоа матично, ние денеска закажавме во матичното после камени мост што е ни кажаа само четврток и петок...
[ATTACH]
Педијатар ми рече да давам Аериус сируп и да правам тест за алергии.
Се извинувам не знаев како. Сепак ти благодарам за одговорот.
. Го обожавам неи Пори. Ние сме отидени два пати и сигурно додека не пораснат децава ќе одиме секоја година (освен годинава ,нема море. Скупо је...
Pa mislam posle srceva akcija, znaci 6 ta
Потпечени пица лепчиња Состојки: Леб (исечен на парчиња) Кечап Авокадо (смачкано) Тиквичка Печурки Кромид Маслинки Начин на подготовка: Прво го...
Da posle 6 ta nedela treba da ima, so sreka i so lesno
Здраво, дали имаш некоја дополнителна информација?
Е, така само со име да се кажуваат фирмите. Да знаеме со кој си фаќаме работа. Шо бе тие кејс стади? Колку пари даваат 1000 евра? Пиши ги тие...
Супер, ние закажавме за крај на јуни, уште да ни кажеш дека нема комарци и се супер :D Извинете што ви се умешав:)
Здраво, Претходниот месец правев хистероскопија поради т-shape uterus, се спремам за ивф следен циклус. Докторот ми даде mycroginon за смирување на...
Во тавче ја правам па ја сечам. Па за тој сооднос не е многу зејтин, јас правам упола и ставам една шоља зејтин (мислам на филџан за турско кафе). :)...
Јас барав работа пред некој месец и стварно беше лошо. Ако до пред 4 години кога менував фирми требаше да одам на две интервјуа, сега требаше да одам...
Separate names with a comma.