Тогаш не оди далеку. Тргни од себе каков човек би била ти, штом најблиското би го изложила на тапет на форум да кажуваат колку е себична, без осет,...
Баклава>марленка ама кој да ти каже Милице;)
Лееелее од кај? Врв:D:inlove:
Да, ако беше таква без осет! Не се прашувај и одговарај во мое име, некои од нас гледаме подалеку од носот.
Zenata prashuva za porodilno. Ne boleduvanje
[ATTACH]
Сестра ти да беше во прашање, ќе ја оговараше на форум и зошто не?
Фото студио со 2 ца фотографи, плус камера, иде толку. Добив таква понуда.
Искуство со шампонов?
Нема проблем, таман ќе докупиме уште што треба. :inlove:
Да, на Олимпус, го има во Кам, Тинекс.
[ATTACH] [ATTACH]
Ти ќе си седиш мирна ако некој гледа да го искористи максимумот од тебе од фамилијата? Не знам од кај заклучи дека не ја сметам за фамилија!? Од тоа...
Ама добро, ти си едно, таа е друго. Дај си го ти и бубрегот ако сакаш, членката ете кажа до 20 000 може да и дадат. И 20 000 малце ли се? Или мора...
Тоа да, си се преценуваат они со цените, познати се по тоа. Види по другиве продавници, ако нема ќе тркнеме до Солун на крај краева. :D
И јас го имам истиот проблем, мислам дека нема бб крема и пудра од која не ми светнува лицето после некое време. Па дури и да има мат финиш, за нас...
Ако не те занима, нема да го повторуваш. Очигледно те занима. Само на форум, сами луѓето прават свадба, сами си плаќаат факултет, сами си купуваат...
Зашо не ми враќаш на поракииии, девојко??
Макс Фактор пудра имам одамна користено, ама оваа што ја имаш постнато не ја знам. Би ја побарала. Иначе мислам дека конечно најдов начин да носам...
Мене ми требаат за невестински, без ногавици, а со ногавици за мајка. Мене искрено од Сара Фешн не ми се убави, а не се ефтини искрено.
Separate names with a comma.