[MEDIA] Марта?
Имав и на двата трансвери исто 10-11 ден ми прекинуваа аспирин и боцкав пролутекс ти секако примаш пролитекс и двата трансвери ми беа успешни да...
41 325 Ме нервира фактот што никад нема да дочекам да видам милион :(
Има. Термин само да ти најдат. Нормално дека преку матична. Нека ти закаже кај интернист или кардиолог, па они таму ти закажуваат. Имав идено во 8...
Не сакам да те разочарувам но и мене ми изгледа како да е помината овулацијата. Како што гледам втората линија станува се посветла и посветла. Сепак...
Има на државно, мајка ми знам носеше еднаш е сеа не знам како беше за пријавување, мислам преку мој термин така нешто беше, без никакви врски, така...
[ATTACH]
Колку повеќе крстови, кутлеши, Исуси и Богородици на профил и тело како тетоважи, толку поголеми психопати. Епидемија од Палчовци владее у Фиром.
41.324
Сатанист сликан со крстови. Диво племе, а се фалеше бил внук на дедовци борци. Веројатно се во роднинска врска со убиениот. Абе поарно да го оставил...
Денес го добивме резултатот претходно не знаевме што е, а и прво и течеше само проѕирен секрет и како чешма буквално, за последниве два дена да бидат...
Јас носев протеза кај нив и сум многу задоволна и резултатот е одличен. Исто и брат ми.
Јас знам при обоен секрет во случајот и бактерија изолирана не се прават инхалации, да не се разнеси и на дишни патишта и сл. Инаку може локално со...
Да, има лупа. Фала ти.
Мене не ми се допадна. Ја зедов нијанса 30. Нијансата е светла, но кога ќе ставам на лицето оксидира. Формулата не е ни мат ни сјајна, како мат со...
Нема на државно, освен јака врска да ти најде некако вака не пробувај На приватно кај Жан Митрев сега скоро прашував околу 3.000 и нешто беше
Го имаш пробано beauty од истиов бренд?
Мајки како успешно да и ставам ќесе за мокрача? Два пати од сабајле не успешно, празно истечено во пелена. Пробав и погоре и подоле. Мрда не дава...
Дојдов тука да прашам за ова и јас. :D Колку е твоето? Мојата е 1 год и 6 м. Сакам да и дупнеме ушиња сега ама па и страв ми е. Сега па и ми се...
Нормално е додека не е некаква неподнослива болка. Матката ќе се шири па ќе заболува на повеќе места.
Separate names with a comma.