Нерв. Пробај Налгесин С појакиот од 550мг мислам беше и ќе мора да вметнеш декортин по шема за да пушти. За да не идеш на инекции.
Ajde so Gospod napred,nareden pat ke uspees sigurna sum,si imala dobra osnova taka da poveke sreka nareden pat,stom imas folikuli ne e nevozmozno
Актуелни беа, а и не знам дали знаеш, се правеа дури и хуманитарци, продаваа маици со натписи за хумана цел демек. Демек тоа што ќе го земат од...
Кај мене ништо само бластоцисти и толку.
Kaj kvalitet na embrioni pusuva No.1(early blastocyst;No 2 (morulla) drugo nisto
Јас се укочив еднаш во рамо, исто ме боцкаа кај матичен, мелгама или нешто така не знам точно и маст и едни апчиња меѓу бруфен и парацетемол...
Ова со мери помина вчера. Ова со пораките ткткањето допрва ке го видиме?
Не добро е супер Кажи ми дали ти пишува квалитетот на ембрионите или само вратени се бластоцисти? Тоа ме интересира
Веќе и за враќање станале ригорозни. Порано за дефектни продукти рефундираа без проблем дури и без да треба да вратиш, е веќе не, мораш да го...
Искуство со Органџиски и царски рез?
Premama ne,metilirana folna pijam,d3,Q10 a ovie utrogestan I aspirin ne,neznam dali toa fali
Многу жолта најсветлава нијанса на Maybelline Lifter. :doh: Денес ја пробав и дефинитивно не е за мене. Штета, формулата баш ми се допадна ама тоа е.
Да супер премама или овунорм не пиеше? Само тоа ти фали иначе другото ок е
Recisi site sme so taa misla da uspeeme,jas imam vag.cyclogest 2×1,decorating,prolutex,kleksan ,neznam bidejki ova mi e prv transfer dali terapijata...
Отиде на ургентен или некој специфичен доктор?
Јас во кичма се укочив. Како ја спуштив на кревет , така останав. Ме боцнаа инекција и ми даде едни таблети, појма немам како се викаа, замена за...
Епа знаеш друг пат ни тоа нема да користам нема врска демек само џабе пари да се фрлат ми се фатило на 2ри ден без ембриоглуе сега 5дневни со...
Јас се одлучив за Др. Роберт Стојовски и супер испадна се, задоволна сум од резултатот. Како што многумина кажаа, жал ми е што толку одолговлекував...
Не се сеќавам кога почна ама знам дека имаше период доста долг кога цело време ми беше тврд стомакот па се оптеретив, лежев, па само се пипкав. На...
@Mersiha 7 јас бев под терапија и пред трансфер тука не се пишани пиев витамини 5месеца пред да правам трансфер после трансфер само ова јас бев...
Separate names with a comma.